Bitcoin probio nivo od 7.500 dolara

Bitcoin probio nivo od 7.500 dolara

Kriptovalute su danas nastavile da jačaju, pri čemu je bitcoin, prvi put od juna, probio granicu od 7.500 dolara, javlja njujorška agencija “Bloomberg”.

Najpopularnija digitalna valuta je na počeku trgovanja porasla za čak 3,1 odsto na 7,500 dolara, da bi nešto kasnije taj rast splasnuo na 0,8 odsto u Londonu, prema računici njujorške agencije.

Rivalske valute, poput ripple-a, ethereuma i litecoina, zabeležile su mešovite rezultate, ali su uglavnom zadržale dobitke ostvarene dan ranije.

Uprkos najnovijem jačanju, vrednost bitcoina je i dalje za 60 odsto niža od istorijskog rekorda zabeleženog u decembru prošle godine.

Danas je vrednost bitcoina na platformi Coindeska iznosila oko 7,477. Ethereum se kretao oko 470 dolara.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Vlada pozvala preduzetnike da se registruju elektronskim putem
Next Zabeležen novi rekord beogradskog aerodroma

You might also like

Produktna berza: Pad cena primarnih poljoprivrednih proizvoda

Nakon prošlonedeljne stagnacije cena primarnih poljoprivrednih proizvoda koji su prometovani preko novosadske berze, ova nedelja je donela pad cena. 

Svetske berze 0 Comments

Wall Street: Novi rekordi na berzama

Na Wall Streetu su u ponedeljak berzanski indeksi dostigli nove rekordne nivoe, treći dan zaredom, jer ulagači očekuju da će poreska reforma, koju je najavio američki predsednik Donald Trump, podstaknuti

Svetske berze 0 Comments

Azijske berze: Skok berzi, oporavak funte

Na azijskim berzama i u sredu su, treći dan zaredom, cene akcija porasle jer ojačala sklonost ulagača prema riziku, nakon novih rekorda na Wall Streetu i najava novih podsticajnih mera

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply