Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Savet Agencije za elektronske medije (SAEM) izdao je danas saglasnost za promenu vlasničke strukture preduzeća Pink M Company iz Podgorice, emitera Televizije Pink M, kojom se prenosi sto odsto vlasništva na firmu Direct Media iz Srbije.

Dosadašnji vlasnik bila je beogradska kompanija Pink International.

Iz AEM-a je saopšteno da je Savet odluku doneo jer je utvrđeno da se planiranom promenom vlasničke strukture neće prekršiti odredbe Zakona o elektronskim medijima u vezi sa nedozvoljenom medijskom koncentracijom.

Agencija je, kako su kazali, proverila vlasničku strukturu budućeg vlasnika emitera opšteg televizijskog programa TV Pink M.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous "Dina" će moći da se koristi u 160 zemalja sveta
Next Jerome Powell: Američka ekonomija i dalje u usponu

You might also like

Kompanije 0 Comments

HTC: Gubitak zbog pada prodaje

Prihodi firme u prvom su kvartalu pali 64 posto na 456 miliona dolara dok je neto gubitak iznosio 80,1 miliona dolara. U istom prošlogodišnjem razdoblju firma je ostvarila dobit.

Kompanije 0 Comments

Moody’s kažnjen sa 1,24 miliona evra

Evropski regulator finansijskih tržišta kaznio je sa 1,24 miliona evra međunarodnu agenciju za dodelu rejtinga “Moody’s” zbog povrede pravila.

WikiLeaks: Appleovi uređaji hakovani od strane CIA

WikiLeaks i osnivač ove stranice Julian Assange objavili su “Tamnu materiju”, najnovije dokumente iz serijala “Vault 7”. Otkriveno je da je CIA zloupotrebljavala iPhone od 2008. godine, ili godinu nakon

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply