Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Savet Agencije za elektronske medije (SAEM) izdao je danas saglasnost za promenu vlasničke strukture preduzeća Pink M Company iz Podgorice, emitera Televizije Pink M, kojom se prenosi sto odsto vlasništva na firmu Direct Media iz Srbije.

Dosadašnji vlasnik bila je beogradska kompanija Pink International.

Iz AEM-a je saopšteno da je Savet odluku doneo jer je utvrđeno da se planiranom promenom vlasničke strukture neće prekršiti odredbe Zakona o elektronskim medijima u vezi sa nedozvoljenom medijskom koncentracijom.

Agencija je, kako su kazali, proverila vlasničku strukturu budućeg vlasnika emitera opšteg televizijskog programa TV Pink M.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous "Dina" će moći da se koristi u 160 zemalja sveta
Next Jerome Powell: Američka ekonomija i dalje u usponu

You might also like

Industrija 0 Comments

Austrijska grupa Zumtobel otvara fabriku u Nišu

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će jedan od najboljih proizvođača inovativnih rasvetnih sistema, austrijska kompanija “Cumtobel” (Zumtobel), otvoriti fabriku u Nišu.

Kompanije 0 Comments

Niškoj fabrici za prečišćavanje otpadnih voda odobreno 56 miliona evra od Evropske komisije

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić rekao je da je gradu Nišu ovih dana Evropska komisija odobrila 56 miliona evra za izgradnju fabrike za prečišćavanje otpadnih voda.

Kompanije 0 Comments

Jedinstvo postaje 100-odstotni vlasnik firme Novi Pazar put

Vanredna skupština akcionara putarskog preduzeća Novi Pazar put, održana u ponedeljak, 28. novembra, odobrila je prinudni otkup akcija ove kompanije od strane većinskog vlasnika – Jedinstva iz Sevojna.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply