Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Direct Media postala novi vlasnik Pink M televizije

Savet Agencije za elektronske medije (SAEM) izdao je danas saglasnost za promenu vlasničke strukture preduzeća Pink M Company iz Podgorice, emitera Televizije Pink M, kojom se prenosi sto odsto vlasništva na firmu Direct Media iz Srbije.

Dosadašnji vlasnik bila je beogradska kompanija Pink International.

Iz AEM-a je saopšteno da je Savet odluku doneo jer je utvrđeno da se planiranom promenom vlasničke strukture neće prekršiti odredbe Zakona o elektronskim medijima u vezi sa nedozvoljenom medijskom koncentracijom.

Agencija je, kako su kazali, proverila vlasničku strukturu budućeg vlasnika emitera opšteg televizijskog programa TV Pink M.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous "Dina" će moći da se koristi u 160 zemalja sveta
Next Jerome Powell: Američka ekonomija i dalje u usponu

You might also like

Kompanije 0 Comments

Kazna za Goldman Sachs od 5,1 milijardu dolara

Povodom optužbi da je koristila lažan marketinški materijal kako bi prodala hipotekarne obveznice, Goldman Sachs je, u sklopu dogovora s američkim vlastima, pristao da plati 5,1 milijardu dolara.

Kompanije 0 Comments

Krajem avgusta početak izgradnje fabrike malina u Arilju

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović rekao je da su se ove godine rešile neke velike stvari koje su se čekale 7, 8 godina poput IPARD-a.

Kompanije 1Comments

Država spremila plan B za Galeniku

Država je, u slučaju da prodaja Galenike ne uspe, spremila i plan B za dalju sudbinu te beogradske farmaceutske fabrike, piše današnji Blic.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply