Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Stari i novi servis ATP Vojvodine u Novom Sadu, koji se nalazi u kompleksu novosagrađene autobuske stanice u tom gradu, nisu našli novog vlasnika.

Nadzorni odbor tog preduzeća, koji čine predstavnici banaka, odnosno najvećih poverilaca, po drugi put je ponudio samo servisni centar, sagrađen po ugledu na objekat u Ulmu za autobuse „setre“ i „mercedesa“, sa kapacitetom koji bi pokrivao čitavu jugoistočnu Evropu.

– Niko od potencijalnih kupaca nije stekao status učesnika u postupku prodaje u odnosu na oglašene uslove. Zbog toga je komisija konstatovala da prodaja nije uspela – objasnio je za Danas direktor ATP Vojvodine u reorganizaciji Bojan Škrbić.

Inače, oko hipoteke koju je banka upisala na servisni centar čiju je prodaju oglasila, vodi se sudski spor, o čemu postoji zabeležba u katastru.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous Dinar ojačao, srednji kurs 118,0876
Next NIS: Akcionarima 46,61 dinar po akciji bruto

You might also like

Kompanije 0 Comments

Air Serbia: Uvode se letovi i za Kanadu

Prvi sledeći interkontinentalni let za koji se priprema “Air Serbia” će biti uspostavljen sa Kanadom, saznaju “Novosti” u Vladi Srbije.

Kompanije 0 Comments

Wizz Air ukida doplatu za ručni prtljag

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, saopštila je da putnici više neće plaćati doplatu za unošenje većeg komada ručnog prtljaga u putničku kabinu na svim

Transport 0 Comments

Emirates: Godišnja dobit opala za 83 odsto

Najveća bliskoistočna aviokompanija Emirates prijavila je godišnji pad dobiti od 83 odsto, na 340 miliona dolara.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply