Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Neuspešna prodaja servisnog centra ATP Vojvodine

Stari i novi servis ATP Vojvodine u Novom Sadu, koji se nalazi u kompleksu novosagrađene autobuske stanice u tom gradu, nisu našli novog vlasnika.

Nadzorni odbor tog preduzeća, koji čine predstavnici banaka, odnosno najvećih poverilaca, po drugi put je ponudio samo servisni centar, sagrađen po ugledu na objekat u Ulmu za autobuse „setre“ i „mercedesa“, sa kapacitetom koji bi pokrivao čitavu jugoistočnu Evropu.

– Niko od potencijalnih kupaca nije stekao status učesnika u postupku prodaje u odnosu na oglašene uslove. Zbog toga je komisija konstatovala da prodaja nije uspela – objasnio je za Danas direktor ATP Vojvodine u reorganizaciji Bojan Škrbić.

Inače, oko hipoteke koju je banka upisala na servisni centar čiju je prodaju oglasila, vodi se sudski spor, o čemu postoji zabeležba u katastru.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous Dinar ojačao, srednji kurs 118,0876
Next NIS: Akcionarima 46,61 dinar po akciji bruto

You might also like

Kompanije 0 Comments

Kineski konzorcijum odustao od nadmetanja za koncesiju Aerodroma Nikola Tesla

Za koncesiju  Aerodroma „Nikola Tesla“ stigle su četiri ponude, dok je jedan od kvalifikovanih ponuđača, kineski konzorcijum odustao.

Kompanije 0 Comments

Rezultati Netflixa slabiji od očekivanja

Prihodi Netflixa dostigli su u drugom tromesečju ove godine 3,9 milijardi dolara, 40 posto više nego pre godinu dana, no cena akcije te kompanije potonula je više od 10 posto zbog

Industrija 0 Comments

Privredni sud usvojio plan reorganizacije za RTB Bor, otpisano oko milijardu evra duga

Privredni sud u Zaječaru usvojio je danas Unapred pripremljeni plan reogranizacije (UPPR) četiri preduzeća u sastavu Rudarsko-topioničarskog basena (RTB) Bor, saopštila je ta kompanija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply