Bitcoin konačno na putu rasta

Bitcoin konačno na putu rasta

Cene bitcoina juče su se vratile na put rasta, pošto je kriptovaluta ostvarivala dobar rezultat sredinom nedelje, i prilično stabilno ga održava.

Grafikoni od sredine nedelje pokazuju da je cena bitcoina u porastu. Kriptovaluta je polako rasla preko noći, što predstavlja povećanje za više od 2,44 odsto u jednom satu juče popodne. Bitcoin je trgovao po ceni od 8.239,66 dolara juče u 16:30. Ostatak tržišta kriptovaluta takođe je zabeležio nestalan rast cena. Prekjuče je vrednost bitcoina bila  8.011,4 dolara, dok je jučerašnji dan otvorio vrednošću od 8.107,4 dolara.

Ethereum je nastavio da raste juče pošto se tržište kriptovaluta oporavlja od sredine nedelje. Ether je juče uveče doživeo skok od 8,42 odsto. U 19h, Ethereum je trgovao na 557,88 dolara, pokazujući jake znakove neprekidnog rasta. Ostatak kripto-tržišta postigao je takođe snažne rezultate. Ripple trguje sa vrednošću od 0,728 dolara, a Bitcoin Cash trguje sa 1000 dolara. Litecoin takođe trguje sa više od 150 dolara, piše Express.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Vinci zatražio od Komisije odobrenje za koncesiju
Next Air Serbia: Konkurs za kabinsko osoblje traje do 24. aprila

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Skočila cena maslaca, preti nestašica

Verovatno nema kuće koja nije primetila da je maslac u skorije vreme opet poskupeo.

Svetske berze 0 Comments

Wall Street: Novi rekordi Dow Jones i S&P 500 indeksa

Na Wall Streetu su u utorak Dow Jones i S&P 500 indeksi porasli treći dan zaredom, dostigavši nove najviše nivoe u istoriji, jer su ulagače ohrabrili dobri poslovni rezultati nekoliko kompanija.

Svetske berze 0 Comments

Wall Street u petak ublažio nedeljne gubitke

Na Wall Streetu su u petak indeksi završili u pozitivnom području, nakon vrlo nesigurnog trgovanja i velikih oscilacija cena akcija, dok su na nedeljnom nivou zabeležili najveće gubitke u dve godine.

1 Comment

  1. Uros
    April 29, 20:52 Reply
    Čini mi se da je u Danska banka predvidela da će ove godine Bitcoin ići do 60K i da će onda da se sruši. Videćemo da li su upravu ali svakako da će da raste u narednom periodu. Isuviše je vredna tehnologija da bi dozvolili da nestane.

Leave a Reply