Bitcoin konačno na putu rasta

Bitcoin konačno na putu rasta

Cene bitcoina juče su se vratile na put rasta, pošto je kriptovaluta ostvarivala dobar rezultat sredinom nedelje, i prilično stabilno ga održava.

Grafikoni od sredine nedelje pokazuju da je cena bitcoina u porastu. Kriptovaluta je polako rasla preko noći, što predstavlja povećanje za više od 2,44 odsto u jednom satu juče popodne. Bitcoin je trgovao po ceni od 8.239,66 dolara juče u 16:30. Ostatak tržišta kriptovaluta takođe je zabeležio nestalan rast cena. Prekjuče je vrednost bitcoina bila  8.011,4 dolara, dok je jučerašnji dan otvorio vrednošću od 8.107,4 dolara.

Ethereum je nastavio da raste juče pošto se tržište kriptovaluta oporavlja od sredine nedelje. Ether je juče uveče doživeo skok od 8,42 odsto. U 19h, Ethereum je trgovao na 557,88 dolara, pokazujući jake znakove neprekidnog rasta. Ostatak kripto-tržišta postigao je takođe snažne rezultate. Ripple trguje sa vrednošću od 0,728 dolara, a Bitcoin Cash trguje sa 1000 dolara. Litecoin takođe trguje sa više od 150 dolara, piše Express.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Vinci zatražio od Komisije odobrenje za koncesiju
Next Air Serbia: Konkurs za kabinsko osoblje traje do 24. aprila

You might also like

Evropske berze pod pritiskom na početku nedelje

Na evropskim berzama su u ponedjeljak ujutro cene akcija pale, a pod najvećim su pritiskom bankarski i energetski sektor.

Svetske berze 0 Comments

Bitcoin nezaustavljivo pada

Bitcoin je skliznuo ispod 8.500 dolara u nastavku mizerne 2018. godine po pitanju kriptovaluta.

Uranijum bio najlošija roba na svetskim tržištima u 2016. godini

Nijedna vodeća roba u svetu nije imala lošiju 2016. godinu od uranijuma, piše Bloomberg, dodajući da je u stvari cela decenija bila prilično depresivna za taj prirodni element koji se

1 Comment

  1. Uros
    April 29, 20:52 Reply
    Čini mi se da je u Danska banka predvidela da će ove godine Bitcoin ići do 60K i da će onda da se sruši. Videćemo da li su upravu ali svakako da će da raste u narednom periodu. Isuviše je vredna tehnologija da bi dozvolili da nestane.

Leave a Reply