Bitcoin konačno na putu rasta

Bitcoin konačno na putu rasta

Cene bitcoina juče su se vratile na put rasta, pošto je kriptovaluta ostvarivala dobar rezultat sredinom nedelje, i prilično stabilno ga održava.

Grafikoni od sredine nedelje pokazuju da je cena bitcoina u porastu. Kriptovaluta je polako rasla preko noći, što predstavlja povećanje za više od 2,44 odsto u jednom satu juče popodne. Bitcoin je trgovao po ceni od 8.239,66 dolara juče u 16:30. Ostatak tržišta kriptovaluta takođe je zabeležio nestalan rast cena. Prekjuče je vrednost bitcoina bila  8.011,4 dolara, dok je jučerašnji dan otvorio vrednošću od 8.107,4 dolara.

Ethereum je nastavio da raste juče pošto se tržište kriptovaluta oporavlja od sredine nedelje. Ether je juče uveče doživeo skok od 8,42 odsto. U 19h, Ethereum je trgovao na 557,88 dolara, pokazujući jake znakove neprekidnog rasta. Ostatak kripto-tržišta postigao je takođe snažne rezultate. Ripple trguje sa vrednošću od 0,728 dolara, a Bitcoin Cash trguje sa 1000 dolara. Litecoin takođe trguje sa više od 150 dolara, piše Express.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Vinci zatražio od Komisije odobrenje za koncesiju
Next Air Serbia: Konkurs za kabinsko osoblje traje do 24. aprila

You might also like

Evropske berze: Akcije pale na početku nedelje

Na evropskim berzama u ponedeljak ujutro cene akcija su pale, kao i na azijskim tržištima, jer se ulagači plaše da bi politike predsednika Donalda Trumpa mogle destabiliziovati finansijska tržišta.

Dinar stabilan, kurs 119,47

Dinar je zadržao približno istu vrednost prema evru kao prethodog dana i zvanični srednji kurs iznosi 119,4799 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar stabilan, srednji kurs 118,7241

Dinar je na gotovo istom nivou prema evru kao i prethodnog dana i zvanični srednji kurs iznosi 118,7241 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

1 Comment

  1. Uros
    April 29, 20:52 Reply
    Čini mi se da je u Danska banka predvidela da će ove godine Bitcoin ići do 60K i da će onda da se sruši. Videćemo da li su upravu ali svakako da će da raste u narednom periodu. Isuviše je vredna tehnologija da bi dozvolili da nestane.

Leave a Reply