Credit Agricole Grupa: Prihod u 2017. 6,4 mlrd evra

Credit Agricole Grupa: Prihod u 2017. 6,4 mlrd evra

Neto prihod Credit Agricole Grupe u 2017. godini iznosi 6,5 mlrd EUR, što predstavlja rast od više od 35,5% u poređenju sa 2016. godinom.

Kako je saopštila Credit Agricole banka u Srbiji, “u 2017. godini postignuta je važna faza u ostvarivanju ciljeva srednjoročnog plana Strateška ambicija 2020, sa napretkom u digitalizaciji i inovacijama i završetkom brojnih strateških akvizicija”.

Uz adekvatnost kapitala koja iznosi 14,9%, CA grupa je ojačala svoju finansijsku stabilnost, što joj je pružilo mogućnost da apsorbuje akvizicije koje je sprovela.

Credit Agricole je, inače, vodeća banka za poslovanje sa stanovništvom u Evropi, prva u asset menadžementu, prva u osiguranju i treća u projektnom finansiranju. Ima 50 miliona klijenata, 8,2 miliona zajedničkih akcionara i 1,1 milion pojedinačnih akcionara.

Izvor: GdeInvestirati/Bizlife
Previous Naučio da pravi torbe i pokrenuo biznis
Next Saudijke od sada mogu samostalno u privatan biznis

You might also like

Banke i finansije 0 Comments

NBS obeležava Svetsku nedelju novca

Narodna banka Srbije najavila je da će od 12. do 16. marta brojnim aktivnostima koje su namenjene mladima svih uzrasta obeležiti Svetsku nedelju novca.

Kompanije 0 Comments

Iz Makedonije stigla ponuda za BIP od 76.000 evra na mesečnom nivou

Posle skoro deset meseci, 27. marta 2017. godine su se ponovo otvarale ponude pristigle na javni konkurs za poslovno tehničku saradnju sa Beogradskom industrijom piva (BIP).

Banke i finansije 0 Comments

Dinar stagnira prema evru, kurs 123,38 dinara za evro

Vrednost dinara neznatno je promenjena prema evru u odnosu na jučerašnji dan i zvanični srednji kurs danas iznosi 123,3834 dinara za evro.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply