Od jula čarter let između Bakua i Tivta

Od jula čarter let između Bakua i Tivta

Od početka jula do sredine septembra biće uspostavljen direktan čarter let na relaciji Baku-Tivat-Baku, saopštila je Nacionalna turistička organizacija (NTO).

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je u azerbejdžanskoj prestonici.

“U odnosu na prethodnu godinu novina je uspostavljanje direktnog čarter leta sa ovog tržišta i to jednom nedeljno na relaciji Baku-Tivat-Baku, u periodu 5. jul – 13. septembar 2018”, saopšteno je iz NTO.

Promociji koju je organizovao azerbejdžanski turoperator “Pasha Travel” je prisustvovalo preko 300 predstavnika tamošnjih turističkih agencija, poslovnih partnera i medija.

Pomoćnica direktorke Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Maja Liješević, predstavila je potencijale Crne Gore kao turističke destinacije.

“Izraženo je posebno zadovoljstvo zbog izuzetno dobre saradnje dve zemlje u oblasti turizma koja je zadnjih godina znatno unapređena. Posebno je istaknuta važnost jedne od najvećih investicija u Crnoj Gori, turističkog rizorta Portonovi u Kumboru od strane azerbejdžanske kompanije Socar, te izgradnja hotela One&Only, jednog od najpoznatijih svetskih hotelskih lanaca, koji će svojim prisustvom u Kumboru po prvi put kao hotelski brend biti zastupljen u Evropi”, saopštio je NTO.

Svojim programom za leto 2018. “Pasha Travel” kao jedan od najvećih turoperatora iz Azerbejdžana u posebnim katalozima o Crnoj Gori nudi aranžmane sa kapacitetima uglavnom duž Primorja.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar.me
Previous Od 1. juna direktni letovi Podgorica- Varšava
Next Top 5 najboljih restorana u svetu

You might also like

Kompanije 0 Comments

Apple i Microsoft najbolje rangirane kompanije na svetu

Apple i Microsoft trenutno su vodeća imena kada je u pitanju rangiranje bazirano na osnovu globalne percepcije, pokazuje istraživanje kompanije Future Brand.

Kineski konzorcijum kupuje Operu za 600 miliona dolara

Opera je prihvatila 600 miliona dolara koju je ponudio kineski konzorcijum za popularnu kompaniju.

Tema dana 0 Comments

Počinje gradnja novog termobloka Kostolac B3

Danas počinje gradnja novog termobloka Kostolac B3. Ta investicija, koju EPS radi u saradnji s Kinom, jeste ne samo najveća u energetskom sektoru, već je i prvo veliko postrojenje za

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply