Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Turska niskobudžetna avokompanija Pegasus Airlines tražila je od menadžmenta preduzeća Aerodromi Crne Gore slotove za sletanje na tivatski aerodrom.

Na taj način će na leto uvesti sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat. Pegasus planira da na toj relaciji saobraća dva puta nedjeljno, prenosi portal Boka news.

Pegasus airlines će, ukoliko dobije zeleno svetlo Aerodroma Crne Gore, koji je zatrpan zahtevima stranih aviokompanija za otvaranje redovnih sezonskih linija ili čarter saobraćaja, biti peti lowcoster koji će saobraćati sa Tivtom.

Niskobudžetne kompanije koje već saobraćaju sa Tivtom su britanski EasyJet, nemački Eurowings, francuska Transavia i ruska kompanija Pobeda Airlines.

Iz Istanbula za Crnu Goru već godinama redovno leti turska nacionalna aviokompanija Turkish Airlines koja je najavila da će ovog ljeta dodatno intenzivirati nedjeljni broj rotacija na svojoj liniji za Podgoricu.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous George Soros odustao od kupovine Tuša
Next Erste Grupa: Inflacija će dostići maksimum sredinom 2018, a zatim zabeležiti usporavanje

You might also like

Kompanije 0 Comments

Etihad Airways ostaje bez svog generalnog direktora Jamesa Hogana

Kompanija Etihad Airways saopštila je da njihov generalni direktor James Hogan, koji je više od decenije na čelu te brzorastuće aviokompanije iz Persijskog zaliva, odlazi sa funkcije u drugoj polovini

Kompanije 0 Comments

Nestle planira otkup sopstvenih akcija vredan 20,8 milijardi CHF

Švajcarska kompanija Nestle saopštila je da planira da u roku od tri godine otkupi sopstvene akcije u vrednosti od 20,8 milijardi CHF.

Kompanije 0 Comments

Munich Re zabeležio pad profita u poslednja tri meseca 2016. godine

Nemačka osiguravajuća kompanija, Munich Re, objavila je pad profita u poslednjem kvartalu prošle godine usled većih troškova zbog oluja i potresa, kao i slabijeg investicionog rezultata.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply