Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Turska niskobudžetna avokompanija Pegasus Airlines tražila je od menadžmenta preduzeća Aerodromi Crne Gore slotove za sletanje na tivatski aerodrom.

Na taj način će na leto uvesti sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat. Pegasus planira da na toj relaciji saobraća dva puta nedjeljno, prenosi portal Boka news.

Pegasus airlines će, ukoliko dobije zeleno svetlo Aerodroma Crne Gore, koji je zatrpan zahtevima stranih aviokompanija za otvaranje redovnih sezonskih linija ili čarter saobraćaja, biti peti lowcoster koji će saobraćati sa Tivtom.

Niskobudžetne kompanije koje već saobraćaju sa Tivtom su britanski EasyJet, nemački Eurowings, francuska Transavia i ruska kompanija Pobeda Airlines.

Iz Istanbula za Crnu Goru već godinama redovno leti turska nacionalna aviokompanija Turkish Airlines koja je najavila da će ovog ljeta dodatno intenzivirati nedjeljni broj rotacija na svojoj liniji za Podgoricu.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous George Soros odustao od kupovine Tuša
Next Erste Grupa: Inflacija će dostići maksimum sredinom 2018, a zatim zabeležiti usporavanje

You might also like

Kompanije 0 Comments

“Bank of America” zbog Brexita premešta sedište iz Londona u Dablin

“Bank of America” izabrala je Dablin za svoj glavni poslovni centar u Evropskoj uniji u okviru priprema za izlazak Velike Britanije iz 28-članog bloka 2019. godine.

Kompanije 0 Comments

Igor Sechin: SAD će nas udaviti naftom

Direktor Rosnefta Igor Sechin rekao je da će povećanje proizvodnje nafte iz škriljaca u SAD neutralisati efekte smanjenja proizvodnje koje je dogovorio OPEC. 

Društvo 0 Comments

Ambasador Kine i direktor kompanije He Steel sa poslovodstvom RTB Bor

Ambasador Kine Li Mančang i direktor kineske kompanije “He Steel”, koja je kupila Železaru Smederevo, Song Sih razgovarali su danas u Boru sa poslovodstvom Rudarsko topioničarskog basena Bor o saradnji

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply