Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Pegasus Airlines želi letove za Tivat

Turska niskobudžetna avokompanija Pegasus Airlines tražila je od menadžmenta preduzeća Aerodromi Crne Gore slotove za sletanje na tivatski aerodrom.

Na taj način će na leto uvesti sezonsku avio-liniju na relaciji Istanbul-Tivat. Pegasus planira da na toj relaciji saobraća dva puta nedjeljno, prenosi portal Boka news.

Pegasus airlines će, ukoliko dobije zeleno svetlo Aerodroma Crne Gore, koji je zatrpan zahtevima stranih aviokompanija za otvaranje redovnih sezonskih linija ili čarter saobraćaja, biti peti lowcoster koji će saobraćati sa Tivtom.

Niskobudžetne kompanije koje već saobraćaju sa Tivtom su britanski EasyJet, nemački Eurowings, francuska Transavia i ruska kompanija Pobeda Airlines.

Iz Istanbula za Crnu Goru već godinama redovno leti turska nacionalna aviokompanija Turkish Airlines koja je najavila da će ovog ljeta dodatno intenzivirati nedjeljni broj rotacija na svojoj liniji za Podgoricu.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous George Soros odustao od kupovine Tuša
Next Erste Grupa: Inflacija će dostići maksimum sredinom 2018, a zatim zabeležiti usporavanje

You might also like

YouTube: Reklame uskoro neće moći da se preskoče

Dodata je nova opcija koja oglašivačima omogućava da reklamne poruke pošalju do korisnika za znatno kraće vreme, ističu iz kompanije YouTube.

Evropska komisija preti Googleu kaznom od 3 milijarde evra

Evropska unija optužila je još 2010. Google da na internet pretraživaču promoviše svoje prodajne usluge na štetu konkurentskih servisa.

Najvažnije vesti 0 Comments

Dve kompanije dale ponudu za Victoria grupu

York Capital Management i Elements Capital Partners dostavili su zajedničku ponudu za otkup akcija Victoria grupe sa namerom da investiraju u poljoprivredni sektor u Srbiji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply