Urušila se galerija indonezijske berze

Urušila se galerija indonezijske berze

Galerija iznad prizemnog dela indonezijske berze u Džakarti urušila se u ponedeljak, rekao je jedan od zaposlenih i povređeno je više od deset osoba koje su iznesene iz zgrade berze.

“Drugi sprat zgrade urušio se”, kazao je Vindy, lični pomoćnik predsednika berze Tita Sulistija, koji je bio u zgradi u tom trenutku.

Više od deset povređenih osoba izneseno je na nosilima, kazao je jedan od svedoka za Reuters a policija je okružila područje oko berze koju čine dva višespratna tornja.

Prve informacije govore da nije bilo eksplozije i da se radi o nesreći.

Televizijski snimci pokazuju zaposlene kako vrište u panici i delove galerije razbacane po prizemlju zgrade u zgradi u poslovnoj četvrti u središtu Džakarte.

Izvor: GdeInvestirati/Hina
Previous Dinar ojačao, srednji kurs 118,5465
Next Azijske berze: MSCI Asia Pacific Index rekordno visoko

You might also like

Azijske berze: Ulagači oprezni, skok dolara

Na azijskim berzama u sredu se trguje oprezno jer se čini da je višednevni rast cena akcija na Wall Streetu izgubio na snazi, a ulagače je zabrinulo i smanjenje procena rasta

Berza 0 Comments

Dinar bez promene prema evru, blago oslabio u odnosu na dolar

Vrednost dinara neznatno je promenjena prema evru i zvanični srednji kurs za sredu iznosi 122,6425 dinara za evro, saopštila je Narodna banka Srbije.

Svetske berze 0 Comments

Svetske berze: Cene akcija pale, previše nezvesnosti na tržištu

Cene akcija na svetskim berzama protekle su nedelje uglavnom pale pritisnute tinjajućim strahom po pitanju rasta globalne privrede, neefikasnosti stimulativnih mera centralnih banaka i neizvesnosti oko referenduma u Velikoj Britaniji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply