Bitcoin dostigao vrtoglavih 20.000 dolara

Bitcoin dostigao vrtoglavih 20.000 dolara

Vrednost kriptovalute bitcoin premašila je 20.000 dolara, dupliravši se od kraja novembra kada je dostigla 10.000 dolara. 

Uprkos brojnim padovima, od kojih se svaki put dramatično oporavio, bitcoin je zabeležio toliki rast da je podelio stručnjake.

Dok neki analitičari ističu da će se rast nastaviti i da treba ulagati, drugi upozoravaju da je bitcoin mehur dostigao maksimum i da je njegovo pucanje neizbežno.

Iako je nestabilan, čini se da kriptovalutu sve više prihvataju u „realnoj ekonomiji“, što bi moglo da ga stabilizuje i stvori legitimnu alternativu postojećim načinima plaćanjima, piše RT.

Tako su dve luksuzne kuće u Velikoj Britaniji pre dva dana kupljene bitcoinima, dok je japanska kompanija GMO Internet ponudila zaposlenima da im se plate isplaćuju u kriptovaluti.

Izvor: GdeInvestirati/Nezavisne
Previous Litecoin - kriptovaluta sa bržim rastom vrednosti od bitcoina
Next Srbija i Tunis potpisali sporazum o vazdušnom saobraćaju

You might also like

Beogradska berza: Prekinut silazni trend Belexa, snažan rast Komercijalne banke

Na Beogradskoj berzi danas je prekinut trodnevni silazni trend , uz solidan ukupan promet zahvaljujući državnim obveznicama.

Novi rekord dinara, srednji kurs 118,54

Dinar je danas na novom najjačem nivou prema evru u ovoj godini i zvanični srednji kurs iznosi 118,5471 dinar za evro, što je neznatna promena u odnosu na juče, objavila

Wall Street blago porastao, tehnološki sektor stabilan

Na Wall Streetu su u sredu indeksi berza blago porasli, pri čemu se tehnološki sektor stabilizovao, dok je energetski oslabio.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply