Lidl gradi još jedan supermarket

Lidl gradi još jedan supermarket

Trgovinski lanac Lidl gradiće maloprodajni objekat na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara u Novom Beogradu.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograd oglasio je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju supermarketa Lidl na toj lokaciji. Svi zainteresovani mogu pogledati urbanistički projekat od danas do 21. decembra 2017. godine, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Nosilac izrade je Angosta Beograd.

Supermarket Lidl, kako je navedeno u oglasu Sekretarijata za urbanizam, biće na parceli koja se formira od KP 4806/29 i KP 6704/3 КО. Podsetimo, ovo građevinsko zemljište na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara kupila je u novembru ove godine kompanija Energoinvest Group za blizu 220 miliona dinara.

Otvaranje prvih Lidl prodavnica u Srbiji očekuje se u 2018. godini.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Beograd ponovo traži partnera za Sava Centar
Next Fitch Ratings: Povećan kreditni rejting Srbije

You might also like

Kompanije 0 Comments

American Express: Prihodi smanjeni 2 odsto, neto dobit pala 13 odsto

Prihodi American Expressa iznosili su u proteklom tromesečju 7,9 milijardi dolara, 2 odsto manje nego godinu dana pre, a kako je ta svetska kompanija izvestila da smanjuje troškove u skladu

Transport 0 Comments

Alitalia dobija od Vlade Italije kredit spasa

Aviokompanija Alitalia dobiće od Vlade Italije kredit za premošćavanje da bi mogla da radi dok joj se traži novi vlasnik, rekao je ministar za ekonomski razvoj Carlo Calenda.

Banke i finansije 0 Comments

Credit Agricole Grupa: Prihod u 2017. 6,4 mlrd evra

Neto prihod Credit Agricole Grupe u 2017. godini iznosi 6,5 mlrd EUR, što predstavlja rast od više od 35,5% u poređenju sa 2016. godinom.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply