Lidl gradi još jedan supermarket

Lidl gradi još jedan supermarket

Trgovinski lanac Lidl gradiće maloprodajni objekat na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara u Novom Beogradu.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograd oglasio je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju supermarketa Lidl na toj lokaciji. Svi zainteresovani mogu pogledati urbanistički projekat od danas do 21. decembra 2017. godine, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Nosilac izrade je Angosta Beograd.

Supermarket Lidl, kako je navedeno u oglasu Sekretarijata za urbanizam, biće na parceli koja se formira od KP 4806/29 i KP 6704/3 КО. Podsetimo, ovo građevinsko zemljište na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara kupila je u novembru ove godine kompanija Energoinvest Group za blizu 220 miliona dinara.

Otvaranje prvih Lidl prodavnica u Srbiji očekuje se u 2018. godini.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Beograd ponovo traži partnera za Sava Centar
Next Fitch Ratings: Povećan kreditni rejting Srbije

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Alphabet zabeležio snažan rast prihoda, kazna iz EU srezala profit

Matična kompanija Google-a, Alphabet, objavila je rezultate poslovanja za drugi kvartal koji su doneli veliki pad profita usled rezervisanja od 2,74 milijarde dolara nastalih na ime kazne koje je evropsko

Kompanije 0 Comments

Slovenci dobili fontanu koja izbacuje pivo

U slovenačkom mestu Zalec okupilo se više stotina ljubitelja piva i radoznalih posmatrača na otvaranju prve “fontane piva” u Evropi, javljaju slovenački mediji.

Prehrambena industrija 0 Comments

Campari za 54,1 milion evra preuzeo Bulldog London

Italijanska grupa Campari saopštila je da će polovinom februara, preuzeti brand Bulldog London Dry Gin za 54,1 milion evra, čime će, kako se navodi, kompanija ojačati svoj tržišni udeo u

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply