Savet investitorima za ulaganje u bitcoin

Savet investitorima za ulaganje u bitcoin

Situacija oko bitcoina je vrelija nego ikada, zbog čega se postavlja pitanje: da li je sada dobar trenutak za prosečne investitore da se uključe u akciju ulaganja u ovu kriptovalutu?

„Samo ako imate dovoljno novca u rezervi“, smatra milijarder i uspešni investitor, Mark Kjuban.

“Bitcoin je još uvjek kocka jer bi mogao da dostigne vrednost od 15.000 ili da se spusti na nulu. A moguće je da se oba ishoda dese u jednom danu“, rekao je Kjuban, u nedavnom intervjuu za MONEY.

Kjuban poseduje sam bitcoine i ethereum, sa ukupnom neto vrednošću od oko 3,3 milijarde dolara. Njegova mantra je da on sebi može da priušti da preuzme rizike, koji prate investiranje u bitcoin:

“Ako ulažete novac od koga zavisite i koji ne možete da priuštite da izgubite, nemojte ulagati. Ali, ako imate novac sa kojim možete da se kockate, onda je ulaganje u bitcoin vredno rizika koji preuzimate.”

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Dinar stabilan, kurs u ponedeljak 119,62
Next Saxo Bank: Bitcoin do 60.000 dolara, a onda slom

You might also like

Azijske berze: Ulagači oprezni uoči poruka Feda

Na azijskim berzama u sredu se trguje oprezno, a vrednost dolara prema korpi valuta kreće se oko najviše nivoe u gotovo četiri meseca dok se čekaju poruke sa sednice čelnika američke centralne banke.

Svetske berze 0 Comments

Azijske berze prate potop Wall Streeta

Na azijskim berzama su u utorak cene akcija oštro pale, nakon što su dan pre na Wall Streetu zabeleženi najveći dnevni gubici od 2011. godine, jer se ulagači plaše jačanja

Svetske berze 0 Comments

Dinar u plusu zbog izbora u Americi

Zbog sve izvesnije pobede Donalda Trumpa, finansijska tržišta širom sveta doživljavaju pravu dramu.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply