Savet investitorima za ulaganje u bitcoin

Savet investitorima za ulaganje u bitcoin

Situacija oko bitcoina je vrelija nego ikada, zbog čega se postavlja pitanje: da li je sada dobar trenutak za prosečne investitore da se uključe u akciju ulaganja u ovu kriptovalutu?

„Samo ako imate dovoljno novca u rezervi“, smatra milijarder i uspešni investitor, Mark Kjuban.

“Bitcoin je još uvjek kocka jer bi mogao da dostigne vrednost od 15.000 ili da se spusti na nulu. A moguće je da se oba ishoda dese u jednom danu“, rekao je Kjuban, u nedavnom intervjuu za MONEY.

Kjuban poseduje sam bitcoine i ethereum, sa ukupnom neto vrednošću od oko 3,3 milijarde dolara. Njegova mantra je da on sebi može da priušti da preuzme rizike, koji prate investiranje u bitcoin:

“Ako ulažete novac od koga zavisite i koji ne možete da priuštite da izgubite, nemojte ulagati. Ali, ako imate novac sa kojim možete da se kockate, onda je ulaganje u bitcoin vredno rizika koji preuzimate.”

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Dinar stabilan, kurs u ponedeljak 119,62
Next Saxo Bank: Bitcoin do 60.000 dolara, a onda slom

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Wall Street: Poruke Feda zabrinule ulagače

Na Wall Streetu su u sredu cene akcija pale jer je zapisnik s poslednje sednice Feda zabrinuo ulagače, koji su ionako oprezni jer nisu sigurni da će predsednik Donald Trump

Svetske berze 0 Comments

Evropske berze: Oprezna trgovina na početku nedelje

Na evropskim berzama u ponedeljak ujutro cene akcija su pale, kao i na azijskim tržištima, jer su ulagači oprezni nakon prvih najava novog američkog predsednika Donalda Trumpa.

Nastavljen rast dinara prema evru, NBS kupila 15 miliona evra

Vrednost dinara prema evropskoj valuti porasla je 0,1 odsto i zvanični srednji kurs za sredu iznosi 123,1972 dinara za evro.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply