Crna Gora: Prosečna plata u oktobru 511 evra

Crna Gora: Prosečna plata u oktobru 511 evra

Prosečna zarada bez poreza i doprinosa u Crnoj Gori u oktobru je iznosila 511 evra i nije se menjala u odnosu na septembar, saopšteno je iz crnogorskog Zavoda za statistiku.

Prosečne neto zarade u oktobru su porasle u sektorima snabdevanje električnom energijom 9,6 odsto, saobraćaj i skladištenje 4,4 odsto, ostale uslužne delatnosti 3,4 odsto.

Pad zarada zabeležen je u sektorima poslovanje sa nekretninama 13 odsto, poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo 7,2 odsto, usluge smeštaja i ishrane 6,5 odsto.

Izvor: GdeInvestirati/Srna
Previous Vrednost bitcoina pala za 2.000 dolara
Next Vladimir Gligorov: Vlada menja strategiju privrednog rasta

You might also like

Društvo 0 Comments

Kako smanjiti potrošnju mobilnog interneta

Mnogi korisnici pametnih telefona ne razmišljaju o potrošnji dok im ne stigne visok račun za prekoračenje mobilnog interneta. Naravno, uz par jednostavnih saveta, ti problemi se mogu sprečiti.

Politika 0 Comments

Konsultacije o sastavu nove vlade, Nikolić napustio sastanak sa radikalima nakon 30 sekundi

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nastavio je danas konsultacije o vladi sa predstavnicima lista koje su ušle u parlament.

Društvo 0 Comments

Dim iz elektrana poguban po zdravlje: Najštetniji TENT i Kostolac

Dim iz termoelektrana doprinosi zagađenju vazduha koje se povezuje sa nizom hroničnih bolesti zbog štetnosti sagorevanja uglja, navodi se u najnovijoj studiji. Najviše štete po zdravlje u Srbiji stvaraju TENT i

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply