BlueBiz – Aviokarte za mala i srednja preduzeća uz ozbiljne uštede i beneficije

BlueBiz – Aviokarte za mala i srednja preduzeća uz ozbiljne uštede i beneficije

BlueBiz omogućava Vašoj firmi uštede na troškovima avio prevoza. Učlanjenje ne košta ništa a dodatni benefiti su brojni.


Program je namenjen svim preduzećima i omogućava direktno skupljanje novca i to po veoma jednostavnoj formuli: 1 bod = 1 EUR.

Svako putovanje na letovima kompanija Air France, KLM, Alitalia i Delta donosi odgovarajući broj bodova u zavisnosti od destinacjie i klase putovanja.

Pored toga, putnici nastavljaju da sakupljanju individualno milje u okviru Flying Blue“ frequent flyer“ programa (važećeg za sve kompanije članice Sky Team alijanse).

Svi novi članovi dobijaju i bonus dobrodoslice u iznosu od 75 €.

Dodatni benefiti:

 • Instant ušteda – Vaša kompanija zarađuje Blue Credits (kredite) na letovima kojima AIR FRANCE, KLM i partnerskih aviokompanije. Krediti se mogu zameniti za besplatne karte za vašu kompaniju. Ovo omogućava trenutnu uštedu u budžetu za putovanja.
 • BlueBiz i Flying Blue – Ovo je savršena kombinacija. Na jednoj istoj karti, kompanije dobijaju Blue Credits i Flying Blue članovi zarađuju Milje.
 • Promena imena – Članovi BlueBiz-a mogu zatražiti punu promenu imena na kartama koje su izdate od AIR FRANCE-a ili KLM-a na odabranim kategorijama rezervacije, pod uslovom da je vaš BlueBiz broj ubačen u rezervaciju pre izdavanja karte.
 • Uvek ukrcani – Kada je let u potpunosti rezervisan, AIR FRANCE i KLM će članu BlueBiz-a garantovati sedište u Ekonomskoj kabini u odnosu na cenu Y-klase.
 • Retro pretraga letova – Tražite vaše neregistrovane letove. Ažurirajte svoj BlueBiz nalog sa kartama koje su izdate u poslednjih šest meseci.
 • Prednja sedišta – Članovi BlueBiz-a koji putuju na evropskim letovima sa KLM-om (unutar I, B ili M klase) dobiće Economy Comfort Seat besplatno ako su dostupni prilikom prijave.
 • Prioritet – Putnici će biti prepoznatljivi kao cenjeni putnici od strane našeg osoblja i primaće prioritetne usluge kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
 • BizClubs – Pridružite se našim virtuelnim poslovnim klubovima: Club China i Club Africa.
 • Usluge obaveštavanja o statusu leta – Automatsko kontaktiranje putnika ako dođe do promena na letove kojima upravlja AIR FRANCE ili KLM, tako da su uvek obavešteni o svom najnovijem statusu leta.
 • Blue Book – Pogledajte najnovije korporativne vesti i ažuriranja AIR FRANCE, KLM i partnera.
 • Rezervišite sada, platite kasnije 

Ukoliko ste zainteresovani da prijavite Vašu firmu u BlueBiz korporativni program, popunite osnovne podatke u formularu ispod, prijava kao i učešće u programu je potpuno besplatno:

 

Previous Vlada Srbije usvojila predlog budžeta za 2018.
Next Intesa Sanpaolo prodaje 1,6 odsto Gorenjske banke

You might also like

Specijalna ponuda Air France-a povodom Francuske nedelje

Povodom održavanja Francuske nedelje, Air France svim posetiocima sajta nudi specijalan popust na kupovinu karata za letove iz Beograda u iznosu od 5980 RSD za online kupovinu karata.

Svetske berze 4 Comments

NAJSIGURNIJA INVESTICIJA: Zlatne poluge od 1, 5, 10 i 100 grama dostupne i u Srbiji

Ulaganje u investiciono zlato, odnosno zlato najvise čistoće, predstavlja najsigurniji vid ulaganja, a kupci mogu biti i pravna i fizička lica u Srbiji.

Najkvalitetniji prenosivi punjač u Srbiji za sve pametne uređaje

Imamo specijalnu ponudu za baterije! 3 kom. za 100€  i štampamo logo, brend po želji BESPLATNO!

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply