BlueBiz – Aviokarte za mala i srednja preduzeća uz ozbiljne uštede i beneficije

BlueBiz – Aviokarte za mala i srednja preduzeća uz ozbiljne uštede i beneficije

BlueBiz omogućava Vašoj firmi uštede na troškovima avio prevoza. Učlanjenje ne košta ništa a dodatni benefiti su brojni.


Program je namenjen svim preduzećima i omogućava direktno skupljanje novca i to po veoma jednostavnoj formuli: 1 bod = 1 EUR.

Svako putovanje na letovima kompanija Air France, KLM, Alitalia i Delta donosi odgovarajući broj bodova u zavisnosti od destinacjie i klase putovanja.

Pored toga, putnici nastavljaju da sakupljanju individualno milje u okviru Flying Blue“ frequent flyer“ programa (važećeg za sve kompanije članice Sky Team alijanse).

Svi novi članovi dobijaju i bonus dobrodoslice u iznosu od 75 €.

Dodatni benefiti:

 • Instant ušteda – Vaša kompanija zarađuje Blue Credits (kredite) na letovima kojima AIR FRANCE, KLM i partnerskih aviokompanije. Krediti se mogu zameniti za besplatne karte za vašu kompaniju. Ovo omogućava trenutnu uštedu u budžetu za putovanja.
 • BlueBiz i Flying Blue – Ovo je savršena kombinacija. Na jednoj istoj karti, kompanije dobijaju Blue Credits i Flying Blue članovi zarađuju Milje.
 • Promena imena – Članovi BlueBiz-a mogu zatražiti punu promenu imena na kartama koje su izdate od AIR FRANCE-a ili KLM-a na odabranim kategorijama rezervacije, pod uslovom da je vaš BlueBiz broj ubačen u rezervaciju pre izdavanja karte.
 • Uvek ukrcani – Kada je let u potpunosti rezervisan, AIR FRANCE i KLM će članu BlueBiz-a garantovati sedište u Ekonomskoj kabini u odnosu na cenu Y-klase.
 • Retro pretraga letova – Tražite vaše neregistrovane letove. Ažurirajte svoj BlueBiz nalog sa kartama koje su izdate u poslednjih šest meseci.
 • Prednja sedišta – Članovi BlueBiz-a koji putuju na evropskim letovima sa KLM-om (unutar I, B ili M klase) dobiće Economy Comfort Seat besplatno ako su dostupni prilikom prijave.
 • Prioritet – Putnici će biti prepoznatljivi kao cenjeni putnici od strane našeg osoblja i primaće prioritetne usluge kako bi se osiguralo nesmetano putovanje.
 • BizClubs – Pridružite se našim virtuelnim poslovnim klubovima: Club China i Club Africa.
 • Usluge obaveštavanja o statusu leta – Automatsko kontaktiranje putnika ako dođe do promena na letove kojima upravlja AIR FRANCE ili KLM, tako da su uvek obavešteni o svom najnovijem statusu leta.
 • Blue Book – Pogledajte najnovije korporativne vesti i ažuriranja AIR FRANCE, KLM i partnera.
 • Rezervišite sada, platite kasnije 

Ukoliko ste zainteresovani da prijavite Vašu firmu u BlueBiz korporativni program, popunite osnovne podatke u formularu ispod, prijava kao i učešće u programu je potpuno besplatno:

 

Previous Vlada Srbije usvojila predlog budžeta za 2018.
Next Intesa Sanpaolo prodaje 1,6 odsto Gorenjske banke

You might also like

Air France-KLM, Delta Air Lines i Virgin Atlantic potpisali su definitivne sporazume o jačanju transatlantskog partnerstva

Air France-KLM, Delta Air Lines i Virgin Atlantic Limited su 15. maja potpisali definitivne sporazume u cilju proširenja transatlantskog zajedničkog poduhvata:

Ostale teme 0 Comments

Air France KLM “Dream deals” promo cene za daleke destinacije

Ne propustite ovu sjajnu ponudu iz Air France. Povratne karte za daleke destinacije po neverovatnim cenama. Posetite Rio, Bogotu, Limu ili Arubu i doživite nezaboravno iskustvo.

Promo 1Comments

SRPSKI UBER OSVAJA BEOGRAD: Zašto više nećete koristiti taksi?

CAR:GO je domaća alternativa Uberu, koja nudi do 50% niže cene vožnje u odnosu na tradicionalne taksi kompanije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply