Da li ste spremni za Francusku nedelju?

Da li ste spremni za Francusku nedelju?

U organizaciji Francusko-srpske privredne komore, u periodu od 16. do 23. novembra, u Beogradu će i ove godine biti održana „Francuska nedelja“, manifestacija koja obuhvata niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja.

Francuska nedelja vezuje se za treći četvrtak u novembru, dan kada se širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja. Nakon žurke otvaranja, svi ljubitelji francuske kulture će kroz različite aktivnosti imati prilike da se uz vrhunska francuska vina i kulinarske specijalitete upoznaju sa francuskim brendovima, kompanijama, ali i digitalnim trendovima.

Logo

Kako se ovogodišnja manifestacija održava pod sloganom  „Živeti u digitalnom”, prvi u nizu edukativnih događaja je studentska debata  „Digitalizuj svoju budućnost”. Na ovoj tribini, kroz simulaciju razgovora za posao sa HR predstavnicima francuskih kompanija, studenti će moći da čuju šta korporacije očekuju od budućih zaposlenih u digitalnoj eri, iskustva startup kompanija i transformacije koje IT donosi.

Za one koji traže posao,na adresi www.francuskanedelja.rs tokom cele manifestacije će trajati Onlajn sajam zapošljavanja na kom ćesvi zainteresovani moći da konkurišu za posao u više od deset francuskih i srpskih kompanija, uz mogućnost da uživo četuju sa HR-ovima kompanija učesnica.

Pored Onlajn sajma zapošljavanja, Francusko-srpska privredna komora je, u saradnji sa kompanijama koje imaju francuske brendove, obezbedila popuste na brojne proizvode. Mapa popusta biće aktuelna tokom celog perioda trajanja manifestacije.

Bilo da želite da se edukujete, unapredite svoje poslovanje ili jednostavno uživate u ukusima Francuske, celokupan program i sve dodatne informacije možete pronaći na web sajtu francuskanedelja.rs.

Manifestaciju „Francuska nedelja“ podržale su kompanije Schneider Electric, Sanofi, Atos, Credit Agricole, Renault, kao i medijski partneri Adria Media Group i Havas Adriatic.

PROGRAM

četvrtak, 16. novembar, 19.30 časova
OTVARANJE / VEČE NOVOG BOŽOLEA
Bitef Art Café, Mitropolita Petra 8, 11000 Beograd
Francusku nedelju svečano ćemo otvoriti na žurci povodom dočeka Novog Božolea, u prisustvu brojnih istaknutih zvanica, diplomata, partnera, naših članova i prijatelja. Na ovoj večeri ćemo imati i više štandova sa francuskim proizvodima, a uživaćemo i u kulinarskim specijalitetima i dobrom vinu. Uz pomoć specijalnih naočara, naši gosti će imati priliku da se virtuelno provozaju Beogradom u Renault vozilu. Za muziku su zaduženi DJ Miss Millie i bend jeuNS.
Samo uz pozivnicu

petak, 17. novembar, od 11.00 do 12.00 časova
STUDENTSKA DEBATA „Digitalizuj svoju budućnost“
Zahvaljujući našem članu Schneider Electric
ICT HUB, Kralja Milana 10, Beograd (ulaz iz Devojačkog parka) Tribina za studente na kojoj ćeš moći da čuješ šta korporacije očekuju od budućih zaposlenih u digitalnoj eri, iskustva startup kompanija i transformacije koje IoT donosi. Događaj počinje simulacijama razgovora za posao sa HR predstavnicima francuskih kompanija. Više o tome OVDE.
Prijava obavezna putem office@ccfs.rs

petak, 17. novembar, od 17.30 do 20.00 časova
VINSKA RADIONICA
Restoran Enso, Mitropolita Petra 8, Beograd
Vinsku radionicu za članove i partnere Francusko-srpske privredne komore vodiće renomirani somelijer. Vrhunska francuska vina obezbedio je naš član Delice.
Samo uz pozivnicu

od 16. do 22. novembra
ONLAJN SAJAM ZAPOŠLJAVANJA
na adresi www.francuskanedelja.rs
Svima koji traže posao preporučujemo da posete Onlajn sajam zapošljavanja na kojima će se predstaviti više od deset francuskih i srpskih kompanija. Pored oglasa za posao, biće omogućen i čet uživo sa HR-ovima.

od 16. do 22. novembra
MAPA POPUSTA
Na adresi www.francuskanedelja.rs
Tokom Francuske nedelje, kompanije koje imaju francuske brendove odobriće popuste na svoje proizvode. Informišite se o tome na našoj Onlajn Mapi popusta.

Vreme i mesto će biti definisano
STREET ART SA DECOM
Deci dve osnovne škole i jednom vrtiću u Beogradu poklonićemo sunčane satove sa francuskim motivima koje će u njihovom dvorištu nacrtati street art umetnik. Stajanjem na sunčani sat, svojom senkom, učenik može videti tačno vreme. Ove godine ćemo na taj način obradovati decu OŠ Drinka Pavlović, OŠ „Mladosti i PU „Leptirić“ u Beogradu.

četvrtak, 23. novembra
POSLOVNA KONFERENCIJA ”Partnerstva između srpskih i francuskih preduzeća u inovativnim sektorima“
Rezidencija Francuske, Gračanička 2, Beograd
U Ambasadi Francuske u beogradu, u saradnji sa državnom francuskom agenciju za investicije i razvoj, biće organizovana poslovna konferencija na kojoj ćete čuti više o mogućnostima razvoja biznisa u Francuskoj.
Samo uz pozivnicu

od 15. do 18. novembra 2017.
DIGITALNI NOVEMBAR
Francuski Institut Srbije, Knez Mihailova 31, Beograd
U svojim centrima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Francuski Institut će organizovati više edukativnih i zabavnih radionica i predavanja veznaih za digitalne komunikacije. Za kompletan program pogledajte stranicu Francuskog Instituta http://www.institutfrancais.rs/digitalni-novembar/

Previous Japanska ekonomija beleži najduže razdoblje rasta od 2001.
Next Beogradska berza: Obveznice ponovo podigle promet, Aerodrom najtrgovaniji

You might also like

Promo 1Comments

Biznis Berza – Pronađite kupca za svoj biznis

Portal Biznis Berza predstavlja potpuno novi način povezivanja vlasnika biznisa koji žele da prodaju ili unaprede poslovanje i investitora ili finansijera koji traže kvalitetne poslovne prilike.

Ostale teme 1Comments

SRPSKI UBER OSVAJA BEOGRAD: Zašto više nećete koristiti taksi?

CAR:GO je domaća alternativa Uberu, koja nudi do 50% niže cene vožnje u odnosu na tradicionalne taksi kompanije.

Promo 1Comments

PRIPREMITE AUTOMOBIL ZA PUT ZA 1. MAJ: Prvih 60 kupaca dobija poklon!

Atlas Servis Vam pruža pomoć na putu na teritoriji cele Srbije i Evrope, a prporučujemo i korisne proizvode koji mogu da Vam olakšaju put.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply