Danas počinje Belgrade Venture Forum – rezervišite svoje mesto

Danas počinje Belgrade Venture Forum – rezervišite svoje mesto

Danas počinje Belgrade Venture Forum, najveći investicioni, inovacioni i preduzetnički forum na Balkanu, koji se po šesti put zaredom održava u Beogradu od 13. do 15. novembra u Crown Plaza Hotelu.

Ukoliko još uvek niste rezervisali svoje mesto, to možete učiniti na:
http://www.belgradeventureforum.org/buy-tickets/

Kroz Belgrade Venture Forum je tokom proteklih 5 godina prošlo više od 2500 učesnika, 350 govornika i investitora, predstavilo se preko 150 inovativnih kompanija koje su do sada prikupile više miliona eura direktnih investicija u oblastima održive energije i energetike, proizvodnje, bio-medicine, i informaciono komunikacionih tehnologija.

Ove godine više od 50 investitora i govornika uz nastup više od 15 investicionih fondova, predstaviće se pred 500 učesnika i 30 odabranih inovativnih kompanija tokom tri dana trajanja Belgrade Venture Foruma.

Program se sastoji i od panela i predavanja na kojima će najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliti svoja razmišljanja i iskustva, a učesnici će imati priliku da prisustvuju i pitching sesijama u kojima će se predstaviti najbolji ovogodišnji projekti iz više od dvanaest zemalja.

Iz trodnevnog programa, posebno obratite pažnju na sledeće segmente:

  • Aleksandra Krainski, Developer Relations Ecosystem Lead, Central and Eastern Europe at Google, pričaće o razvoju ecosistema i predstaviti Google Launchpad accelerator po prvi put u Srbiji i mogućnostima koje taj program nudi (finansijska sredstva za Google proizvode, intenzivno mentorstvo od strane Google inženjera, pristup ekspertima Silikonske Doline i blisko partnerstvo za Google kompanijom tokom šest meseci)
  • Philippe GLUNTZ, Predsednik Biznis Andjela Evrope koji će govoriti o načinima pokretanja investicija i posebno osnaživanju investitora u rane faze razvoja
  • Robert Eirfjell, direktora Cashless Society u kompaniji HiQ, čiju aplikaciju za direktna plaćanja Swish koristi više od polovine Švedske populacije.
  • Janis Collins, su-osnivač The Refinery, će predstaviti accelerator čija je misija da pomogne u razvoju inovativnih kompanija koje su osnovale ili vode žene preduzetnice.
  • Marko Kovacevic iz European Enterprise Network će objasniti kako da pronađete internacionalne poslovne partnere, besplatno
  • Katarzyna Dorsey, mentor u Google Launchpad će održati praktičnu radionicu kako da eCommerce tržište i na koji način da budete uspešni u eCommerce svetu

Kroz inovativne panel diskusije posebno će biti obrađene teme Open data i otvaranja tehnolgija u cilju pokretanja poslovnih mogućnosti, budućnosti investicija, fintech i budućnosti finansijskog tržišta, blockchain tehnologija i pravci i trendovi koji nas očekuju od što će uticati na celokupni ekosistem od korporacija, do najmanjih preduzetnika.

Za one koji ne žele da se prezentuju ali ih interesuju gde je moguće pronaći investiture I novac u okviru inverznih pitching sesija upoznaćete investitore iz potpuno drugačijeg ugla,i imati priliku da razumete u koje vrste inovacija investiraju, kakvu vrstu finansiranja konkretno nude, I kako je najlakše da im ponudite svoja inovativna rešenja.

Kompletan spisak govornika i tema možete videti OVDE

Pogledajte kratak video i kompletnu agendu foruma na
http://www.belgradeventureforum.org

Previous Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar
Next Produktna berza: Nastavak pada cena, uvoz zrna soje

You might also like

Društvo 0 Comments

Zorana Mihajlović: Dubai Port World želi da gradi novu luku u Srbiji

U Beogradu je potpisan Memorandum o razumevanju i saradnji na projektima razvoja rečnih luka između Vlade Srbije i kompanije Dubai Port World iz UAE.

Preduzetništvo 0 Comments

Mostarska startup kompanija traži investitore za proizvodnju pametnog priveska

Mostarska startup kompanija Amplius Electronics pokrenula je crowdfunding kampanju kojom namerava da prikupi novčana sredstva za izradu Rubico pametnog priveska. 

Najvažnije vesti 0 Comments

Vujović: Ako privredni rast i prihodi budu veći sledi drugo povećanje plata i penzija

Ministar finansija Dušan Vujović je izjavio u subotu da bi, pored predviđenog povećanja plata i penzija početkom naredne godine, moglo da se razgovara i o drugom povećanju tokom 2017. ako

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply