Danas počinje Belgrade Venture Forum – rezervišite svoje mesto

Danas počinje Belgrade Venture Forum – rezervišite svoje mesto

Danas počinje Belgrade Venture Forum, najveći investicioni, inovacioni i preduzetnički forum na Balkanu, koji se po šesti put zaredom održava u Beogradu od 13. do 15. novembra u Crown Plaza Hotelu.

Ukoliko još uvek niste rezervisali svoje mesto, to možete učiniti na:
http://www.belgradeventureforum.org/buy-tickets/

Kroz Belgrade Venture Forum je tokom proteklih 5 godina prošlo više od 2500 učesnika, 350 govornika i investitora, predstavilo se preko 150 inovativnih kompanija koje su do sada prikupile više miliona eura direktnih investicija u oblastima održive energije i energetike, proizvodnje, bio-medicine, i informaciono komunikacionih tehnologija.

Ove godine više od 50 investitora i govornika uz nastup više od 15 investicionih fondova, predstaviće se pred 500 učesnika i 30 odabranih inovativnih kompanija tokom tri dana trajanja Belgrade Venture Foruma.

Program se sastoji i od panela i predavanja na kojima će najbolji svetski preduzetnici i korporativni lideri podeliti svoja razmišljanja i iskustva, a učesnici će imati priliku da prisustvuju i pitching sesijama u kojima će se predstaviti najbolji ovogodišnji projekti iz više od dvanaest zemalja.

Iz trodnevnog programa, posebno obratite pažnju na sledeće segmente:

  • Aleksandra Krainski, Developer Relations Ecosystem Lead, Central and Eastern Europe at Google, pričaće o razvoju ecosistema i predstaviti Google Launchpad accelerator po prvi put u Srbiji i mogućnostima koje taj program nudi (finansijska sredstva za Google proizvode, intenzivno mentorstvo od strane Google inženjera, pristup ekspertima Silikonske Doline i blisko partnerstvo za Google kompanijom tokom šest meseci)
  • Philippe GLUNTZ, Predsednik Biznis Andjela Evrope koji će govoriti o načinima pokretanja investicija i posebno osnaživanju investitora u rane faze razvoja
  • Robert Eirfjell, direktora Cashless Society u kompaniji HiQ, čiju aplikaciju za direktna plaćanja Swish koristi više od polovine Švedske populacije.
  • Janis Collins, su-osnivač The Refinery, će predstaviti accelerator čija je misija da pomogne u razvoju inovativnih kompanija koje su osnovale ili vode žene preduzetnice.
  • Marko Kovacevic iz European Enterprise Network će objasniti kako da pronađete internacionalne poslovne partnere, besplatno
  • Katarzyna Dorsey, mentor u Google Launchpad će održati praktičnu radionicu kako da eCommerce tržište i na koji način da budete uspešni u eCommerce svetu

Kroz inovativne panel diskusije posebno će biti obrađene teme Open data i otvaranja tehnolgija u cilju pokretanja poslovnih mogućnosti, budućnosti investicija, fintech i budućnosti finansijskog tržišta, blockchain tehnologija i pravci i trendovi koji nas očekuju od što će uticati na celokupni ekosistem od korporacija, do najmanjih preduzetnika.

Za one koji ne žele da se prezentuju ali ih interesuju gde je moguće pronaći investiture I novac u okviru inverznih pitching sesija upoznaćete investitore iz potpuno drugačijeg ugla,i imati priliku da razumete u koje vrste inovacija investiraju, kakvu vrstu finansiranja konkretno nude, I kako je najlakše da im ponudite svoja inovativna rešenja.

Kompletan spisak govornika i tema možete videti OVDE

Pogledajte kratak video i kompletnu agendu foruma na
http://www.belgradeventureforum.org

Previous Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar
Next Produktna berza: Nastavak pada cena, uvoz zrna soje

You might also like

Preduzetništvo 1Comments

Sve više interesovanja za programe samozapošljavanja

Ove godine u Srbiji interesovanje nezaposlenih za programe samozapošljavanja je povećano i za te svrhe izdvojeno je oko 600 miliona dinara, izjavio je direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Zoran Martinović.

Makroekonomija 0 Comments

Svetska banka: Plaćanje poreza u Srbiji olakšano

Plaćanje poreza u Srbiji je lakše nego pre pet godina, zahvaljujući primeni novih tehnologija, ali ima prostora za dalje unapređenje, ocenjeno je u novom izveštaju konusltanske kuće PwC i Grupe

Najvažnije vesti 0 Comments

MUP: Falsifikovan svaki deseti lek na tržištu u Srbiji

U Srbiji je svaki deseti lek u prometu falsifikovan, a iako nismo zemlja u kojoj cveta krijumčarenje lekova, kažu u MUP-u.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply