Lidl kupio depo-garažu u Beogradu za 3,65 miliona evra

Lidl kupio depo-garažu u Beogradu za 3,65 miliona evra

Depo-garaža na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve prodata je nemačkom trgovinskom lancu Lidlu za 3,65 miliona evra, piše današnji Blic.

Za ovu lokaciju bile su zainteresovane čak četiri firme, među kojima Delhaize, Uzor promet, kao i još jedna firma, a cena je sa početnih tri miliona skočila na 3,65 miliona evra.

Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, površina nepokretnosti je 4.901 kvadrata, a u ovom objektu se, između ostalog, nalazila Elektro-građevinska operativa GSP “Beograd”.

Izvor: GdeInvestirati/Blic, SEEbiz
Previous Emirates Group: U prvih šest meseci neto dobit veća od dve milijarde američkih dolara
Next Rok za uplatu četvrte rate poreza na imovinu 14. novembar

You might also like

Tema dana 0 Comments

VTB banka Beograd dobila novog vlasnika

VTB Banka a.d. Beograd ima novog vlasnika, a nakon uspešno obavljenog preuzimanja 100% vlasništva VTB banke u Srbiji, novi vlasnik je srpsko privredno društvo čiji je jedini osnivač ruski investitor

Kompanije 0 Comments

WhatsApp: Milijardu aktivnih korisnika dnevno

Pogledate li vesti iz proteklih godina koje su se bavile raznim servisima za komunikaciju ili društvenim mrežama i brojem njihovih korisnika, videćete da je obično najrelevantniji podatak onaj o broju

Facebook: Korisnici će uskoro moći zarađivati novac postavljanjem postova i klipova

Korisnicima društvene mreže Facebook mogao bi se ostvariti san, tako što bi uskoro mogli početi zarađivati objavljivanjem postova, fotografija i klipova.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply