Aerodrom Nikola Tesla: Raspisan tender za radove na Terminalu 2

Aerodrom Nikola Tesla: Raspisan tender za radove na Terminalu 2

Aerodrom Nikola Tesla raspisao je tender za radove na uređenju dela Terminala 2 kako bi se obezbedio prostor za postavljanje kioska za samostalnu registraciju putnika na let.

Air Serbia je naime, uputila zatev beogradskom aerodromu za implementaciju kioska za samostalnu registraciju putnika u centralnom delu Terminala 2, kao sastavni deo razvoja tehnološkog procesa registracije putnika. Približna površina prostora koji će biti uređen je 420 m2, a radovi bi trebalo da obuhvate tri celine: komercijalni prostor levo i desno od ulaza, pult za pomoć putnicima pri samostalnoj registraciji na let, te prostor ispod stepeništa.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Dinar ponovo na novom rekordu
Next EBRD planira novu emisiju dinarskih obveznica

You might also like

Kompanije 0 Comments

Akcije Assicurazioni Generali porasle više od 10 odsto

Akcije osiguravajuće kompanije Assicurazioni Generali na berzi u Milanu u ponedeljak su porasle 10,04%, na 15,68 evra, nakon medijskih natpisa da su banka Intesa Sanpaolo i nemački Allianz zainteresovani za

Kompanije 0 Comments

Air Serbia prošle godine prevezla 600.000 putnika više od Croatia Airlinesa

Nacionalni avio-prevoznici na teritoriji bivše Jugoslavije najavljuju promenljive rezultate ove godine, nakon što su prošle godine zabeležili rekord prevezevši 6,6 miliona putnika.

Kompanije 1Comments

Prodaje se preduzeće u stečaju “Anđelija Mišić” iz Koštunića

Stečajni upravnik stečajnog dužnika “Anđelija Mišić” d.o.o. u stečaju iz Koštunića oglasio je prodaju pravnog lica javnim prikupljanjem ponuda.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply