Aerodrom Nikola Tesla: Raspisan tender za radove na Terminalu 2

Aerodrom Nikola Tesla: Raspisan tender za radove na Terminalu 2

Aerodrom Nikola Tesla raspisao je tender za radove na uređenju dela Terminala 2 kako bi se obezbedio prostor za postavljanje kioska za samostalnu registraciju putnika na let.

Air Serbia je naime, uputila zatev beogradskom aerodromu za implementaciju kioska za samostalnu registraciju putnika u centralnom delu Terminala 2, kao sastavni deo razvoja tehnološkog procesa registracije putnika. Približna površina prostora koji će biti uređen je 420 m2, a radovi bi trebalo da obuhvate tri celine: komercijalni prostor levo i desno od ulaza, pult za pomoć putnicima pri samostalnoj registraciji na let, te prostor ispod stepeništa.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Dinar ponovo na novom rekordu
Next EBRD planira novu emisiju dinarskih obveznica

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Deutsche Telekom emitovao obveznice u vrednosti 3,5 milijardi evra

Kompanija Deutsche Telekom izdala je obveznice u vrednosti 3,5 milijardi evra, sa različitim rokovima dospeća, od 4,75 do 10 godina, saopšteno je iz kompanije.

Najvažnije vesti 1Comments

Željko Sertić: 10.000 radnih mesta u auto-industriji

Vlada Srbije obezbedila je otvaranje 10.000 novih radnih mesta u auto-industriji Srbije u naredne dve godine, rekao je ministar privrede Željko Sertić. 

Kompanije 0 Comments

Michael Kors zatvara preko 100 radnji nakon gubitka u prvom kvartalu

Američki proizvođač luksuznih proizvoda Michael Kors objavio je razočaravajuće rezultate za poslednji kvartal 2017. godine, koji su na jučerašnjem trgovanju oborili vrednost njegovih akcija za više od 8%.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply