Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Predsednik Opštine Bač Borislav Antonić potpisao je u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, ugovore sa predstavnicima banaka o poslovno-tehničkoj saradnji u programu subvencionisanja kamatne stope na kratkoročne poljoprivredne kredite.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu opštine, ugovori su potpisani sa Komercijalnom bankom Beograd, Credit agricole Srbija Novi Sad, OTP bankom Novi Sad i Banca Intesa Beograd.

Istovremeno je objavljen i javni poziv za apliciranje poljoprivrednika za kratkoročne kredite. Pozajmice se odobravaju za nabavku repromaterijala, semenske robe, stočne hrane, sredstava za zaštitu, poljoprivredne mehanizacije i drugog.

Minimalni iznos kredita je 100.000 dinara, a maksimalni milion dinara.

Opština Bač će subvencionisati 80% kamate na odobrene kredite.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Španija: BDP može premašiti 2,5 odsto u 2018.
Next Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

NSZ ove godine izdvaja 3,3 milijarde dinara za podsticaje pri zapošljavanju

Za prvu godinu vladinog programa Decenija preduzetništva, za podsticaj pri zapošljavanju izdvojeno je 3,3 milijarde dinara. U Nacionalnoj službi za zapošljavanje (NSZ) najavljuju prve konkurse za privrednike i nezaposlene.

Preduzetništvo 0 Comments

Poslodavci koji zaposle žrtve nasilja očekuju subvencije

Od 1. januara poslodavci koji zaposle žrtve porodičnog nasilja i trgovine ljudima, dobijaće subvencije, izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Aleksandar Vulin i dodao da

Preduzetništvo 0 Comments

Dušan Vujović: Početnici u biznisu neće plaćati poreze u 2018.

Početnici u poslu već od naredne godine mogli bi da zaborave na poreske obaveze u prvoj godini poslovanja, taj predlog podržao je ministar finansija Dušan Vujović.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply