Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Predsednik Opštine Bač Borislav Antonić potpisao je u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, ugovore sa predstavnicima banaka o poslovno-tehničkoj saradnji u programu subvencionisanja kamatne stope na kratkoročne poljoprivredne kredite.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu opštine, ugovori su potpisani sa Komercijalnom bankom Beograd, Credit agricole Srbija Novi Sad, OTP bankom Novi Sad i Banca Intesa Beograd.

Istovremeno je objavljen i javni poziv za apliciranje poljoprivrednika za kratkoročne kredite. Pozajmice se odobravaju za nabavku repromaterijala, semenske robe, stočne hrane, sredstava za zaštitu, poljoprivredne mehanizacije i drugog.

Minimalni iznos kredita je 100.000 dinara, a maksimalni milion dinara.

Opština Bač će subvencionisati 80% kamate na odobrene kredite.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Španija: BDP može premašiti 2,5 odsto u 2018.
Next Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?

You might also like

Agrobiznis 0 Comments

Indija preuzima primat u proizvodnji pamuka

Prema procenama udruženja Southern India Mills’ Association (SIMA), proizvodnja pamuka u Indiji će, u sezoni 2015./2016. dostići 6,8 miliona tona, što ovu zemlju stavlja na prvo mesto globalnih proizvođača.

Preduzetništvo 0 Comments

Organska proizvodnja: Sektor sa najvećim i najbržim rastom u Srbiji

Srbija ima velike pogodnosti za proizvodnju i plasman organskih proizvoda na velika inostrana tržišta i to je trenutno jedan od sektora sa najvećim i najbržim rastom u našoj zemlji, kažu

Štednja 1Comments

11 navika uspešnih poslovnih ljudi koji su se obogatili do 30. godine

Slušajući ove savete ne možete se obogatiti na brzaka, zato i jesu namenjeni osobama koji od ranih dvadesetih postepeno uvećavaju svoje račune i uživaju u plodovima u svojim “najboljim godinama”. Ako

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply