Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Predsednik Opštine Bač Borislav Antonić potpisao je u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, ugovore sa predstavnicima banaka o poslovno-tehničkoj saradnji u programu subvencionisanja kamatne stope na kratkoročne poljoprivredne kredite.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu opštine, ugovori su potpisani sa Komercijalnom bankom Beograd, Credit agricole Srbija Novi Sad, OTP bankom Novi Sad i Banca Intesa Beograd.

Istovremeno je objavljen i javni poziv za apliciranje poljoprivrednika za kratkoročne kredite. Pozajmice se odobravaju za nabavku repromaterijala, semenske robe, stočne hrane, sredstava za zaštitu, poljoprivredne mehanizacije i drugog.

Minimalni iznos kredita je 100.000 dinara, a maksimalni milion dinara.

Opština Bač će subvencionisati 80% kamate na odobrene kredite.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Španija: BDP može premašiti 2,5 odsto u 2018.
Next Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?

You might also like

Preduzetništvo 0 Comments

Preduzetništvo nije lako, ali se isplati

Najveći deo privreda razvijenih zemalja, često preko 90 odsto, čine porodična preduzeća, a u Srbiji i dalje glavnu reč vode državne firme.  

Preduzetništvo 0 Comments

Produžen rok za prijave na konkurs za podršku razvoja preduzetništva grada Beograda

Rok za dostavljanje prijava na javni konkurs za dodelu sredstava za podršku razvoja preduzetništva za 2017. godinu produžava do 30. avgusta u 15 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

Preduzetništvo 0 Comments

Online upitnik: Kakvi su uslovi za pokretanje i vođenje posla

Privredni forum mladih u saradnji sa PKS kreirao je online upitnik koji će pokazati kako mladi, koji žele da se bave preduzetništvom i oni koji već aktivno posluju, vide uslove

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply