Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Opština Bač subvencioniše poljoprivredne kredite

Predsednik Opštine Bač Borislav Antonić potpisao je u ponedeljak, 30. oktobra 2017. godine, ugovore sa predstavnicima banaka o poslovno-tehničkoj saradnji u programu subvencionisanja kamatne stope na kratkoročne poljoprivredne kredite.

Kako se navodi na zvaničnom sajtu opštine, ugovori su potpisani sa Komercijalnom bankom Beograd, Credit agricole Srbija Novi Sad, OTP bankom Novi Sad i Banca Intesa Beograd.

Istovremeno je objavljen i javni poziv za apliciranje poljoprivrednika za kratkoročne kredite. Pozajmice se odobravaju za nabavku repromaterijala, semenske robe, stočne hrane, sredstava za zaštitu, poljoprivredne mehanizacije i drugog.

Minimalni iznos kredita je 100.000 dinara, a maksimalni milion dinara.

Opština Bač će subvencionisati 80% kamate na odobrene kredite.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Španija: BDP može premašiti 2,5 odsto u 2018.
Next Kako domaći preduzetnici mogu do 20.000 €?

You might also like

Agrobiznis 0 Comments

Vlada Srbije za ukidanje zaštitnih taksi na mleko i mlečne proizvode, predstavnici mlekarskog sektora protiv

Da li će Vlada Srbije od nove godine ukinuti zaštitne mere, prelevmane, na uvoz mleka i mlečnih proizvoda trebalo bi da bude poznato do ponedeljka.

Društvo 0 Comments

Malinari iz Užica od orezine proizvode briket za ogrev

Dragojlo Božić iz Užica, prošlogodišnji pobednik Foruma za zelene ideje, osmislio je način kako da orezine od maline, umesto da završe u plamenu na njvama, pretvori u ogrev za zimu.

Najvažnije vesti 0 Comments

FAO prognozira skok uvoza hrane u 2017. godini

Ponuda i potražnja za hranom na globalnim tržištima trenutno su uravnotežene, ali će vrednost uvoza ove godine skočiti zbog viših troškova transporta i većeg obima uvezene hrane, procenjuje agencija FAO.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply