Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Stečajni upravnik Hotelsko-turističkog preduzeća “Fontana” iz Vrnjačke Banje oglasio je prodaju još pet celina tog stečajnog dužnika.

Prva celina je nedovršeni objekat – hotel Zvezda 2, čija je procenjena vrednost, prema navodima iz javnog poziva, 202 miliona dinara.

Drugu celinu čine hotel Beli izvor i istoimeni depandans na Goču, kao i dve pomoćne zgrade. Procenjena vrednost druge celine je nešto više od 19,125 miliona dinara, navedeno je u javnom pozivu.

Kao treća celina, ponuđena su vozila fiat dukato i reno safran, dok četvrtu celinu čine oprema, inventar i umetničke slike iz objekta Vila San.

Poslednja celina su oprema, inventar i umetničke slike iz hotela Sloboda.

Prodaja imovine preduzeća HTP “Fontana” u stečaju, koju čine neki od najčuvenijih objekata u Vrnjačkoj Banji, počela je ovog proleća.

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana, Filip Cepter hotel Zvezda 1, a kultnu kafeteriju Švajcariju pazario je lokalni ugostitelj iz Kraljeva – Aciko komerc.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Marko Čadež: Najveći problem Srbije je odliv radne snage
Next Beogradska berza: Dobar promet na Belexu, NIS dobitnik dana

You might also like

Kompanije 0 Comments

Na prodaju imovina Građevinara iz Novog Kneževca

Stečajni upravnik grđevinskog preduzeća Građevinar AD Novi Kneževac oglasio je prodaju imovine neposrednom pogodbom uz prikupljanje pisanih ponuda.

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Panorama Voždovac: Cena kvadrata oko 1.500 evra sa PDV-om

Prodaja stanova u stambeno-poslovnom kompleksu Panorama Voždovac počela je nedavno i već je rezervisana ili kupljena većina stanova koji su ponuđeni kupcima, rečeno je na konferenciji za medije povodom početka

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Prodaja stanova u Beogradu na vodi ide odlično

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da oni koji su govorili da neće biti nista od Beograda na vodi, sada muče muku da objasne kako će biti najlepši deo Beograda. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply