Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Stečajni upravnik Hotelsko-turističkog preduzeća “Fontana” iz Vrnjačke Banje oglasio je prodaju još pet celina tog stečajnog dužnika.

Prva celina je nedovršeni objekat – hotel Zvezda 2, čija je procenjena vrednost, prema navodima iz javnog poziva, 202 miliona dinara.

Drugu celinu čine hotel Beli izvor i istoimeni depandans na Goču, kao i dve pomoćne zgrade. Procenjena vrednost druge celine je nešto više od 19,125 miliona dinara, navedeno je u javnom pozivu.

Kao treća celina, ponuđena su vozila fiat dukato i reno safran, dok četvrtu celinu čine oprema, inventar i umetničke slike iz objekta Vila San.

Poslednja celina su oprema, inventar i umetničke slike iz hotela Sloboda.

Prodaja imovine preduzeća HTP “Fontana” u stečaju, koju čine neki od najčuvenijih objekata u Vrnjačkoj Banji, počela je ovog proleća.

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana, Filip Cepter hotel Zvezda 1, a kultnu kafeteriju Švajcariju pazario je lokalni ugostitelj iz Kraljeva – Aciko komerc.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Marko Čadež: Najveći problem Srbije je odliv radne snage
Next Beogradska berza: Dobar promet na Belexu, NIS dobitnik dana

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Beograd na vodi – novi kej i bulevar

Izgradnja donjeg nivoa u okviru nove savske obaloutvrde dobro napreduje i već je moguće nazreti konture i funkcije donje kaskade keja.

Nekretnine 0 Comments

CIM group kupuje Tribune tower u Čikagu

CIM Group sa sedištem u Los Andjelesu pristao je da kupi za 240 miliona dolara čuveni Tribune Tower u Čikagu.

Nekretnine 0 Comments

Siniša Mali: Izdato građevinskih dozvola za više od milion kvadrata

Gradonačenik Beograda Siniša Mali izjavio je da je u 2017. godini izdato građevinskih dozvole za više od milion kvadrata, što prema njegovim rečima ukazuje da je Beograd postao “grad kranova

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply