Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Prodaje se još pet celina “Fontane” iz Vrnjačke Banje

Stečajni upravnik Hotelsko-turističkog preduzeća “Fontana” iz Vrnjačke Banje oglasio je prodaju još pet celina tog stečajnog dužnika.

Prva celina je nedovršeni objekat – hotel Zvezda 2, čija je procenjena vrednost, prema navodima iz javnog poziva, 202 miliona dinara.

Drugu celinu čine hotel Beli izvor i istoimeni depandans na Goču, kao i dve pomoćne zgrade. Procenjena vrednost druge celine je nešto više od 19,125 miliona dinara, navedeno je u javnom pozivu.

Kao treća celina, ponuđena su vozila fiat dukato i reno safran, dok četvrtu celinu čine oprema, inventar i umetničke slike iz objekta Vila San.

Poslednja celina su oprema, inventar i umetničke slike iz hotela Sloboda.

Prodaja imovine preduzeća HTP “Fontana” u stečaju, koju čine neki od najčuvenijih objekata u Vrnjačkoj Banji, počela je ovog proleća.

Energotehnika Južna Bačka kupila je na javnom nadmetanju hotel Fontana, Filip Cepter hotel Zvezda 1, a kultnu kafeteriju Švajcariju pazario je lokalni ugostitelj iz Kraljeva – Aciko komerc.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Marko Čadež: Najveći problem Srbije je odliv radne snage
Next Beogradska berza: Dobar promet na Belexu, NIS dobitnik dana

You might also like

Kompanije 0 Comments

Prodaje se imovina T.R.P.S. Group iz Paraćina

Stečajni upravnik preduzeća T.R.P.S. iz Paraćina oglasio je prvu prodaju imovine dužnika javnim nadmetanjem.

Nekretnine 0 Comments

Prašuma unutar hotela u Dubaiju

Gradovi kao što je Dubai u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nisu ni postojali pre petnaestak godina. Arhitekte upravo grade prvi hotel sa sopstvenom prašumom u ovom pustinjskom gradu.

Nekretnine 0 Comments

Počeo sa radom Registar stambenih zajednica u Srbiji

Registar stambenih zajednica u Srbiji radi od srede čime je uspostavljen jednoobrazni sistem registracije, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply