Na prodaju Industrija mašina i opreme Poljostroj iz Odžaka

Na prodaju Industrija mašina i opreme Poljostroj iz Odžaka

Stečajni upravnik Industrije mašina i opreme Poljostroj iz Odžaka oglasio je prodaju stečajnog dužnika kao pravnog lica javnim prikupljanjem ponuda.

Procenjena vrednost ovog preduzeća je oko 157 miliona dinara, a ponude se dostavljaju na adresu tog pravnog lica do 20. novembra.

Najvažniju imovinu stečajnog dužnika između ostalog čine proizvodna hala, hala montaže, zalihe poluproizvoda, alatne mašine, viljuškari, kamioni, traktori…

Javno otvaranje ponuda zakazano je za 27. novembar u 11 časova, u prostorijama stečajnog dužnika u Odžacima.

Podsetimo, javno nadmetanje za prodaju ovog preduzeća trebalo je da bude održano 24. jula, ali pošto niko nije uplatio depozit u predviđenom roku, prodaja je proglašena neuspešnom.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Evro u ponedeljak 119,20 dinara
Next Srbi kupuju apartmane na Halkidikiju, Grci preuređuju

You might also like

Saobraćaj 1Comments

Radomir Nikolić: Nije bilo dovoljno prodaje, očekivali smo otpuštanja u Fiatu

Reagujući na najave da će se ukinuti treća smena i biti otpušten deo radnika u Fiatovoj fabrici automobila u Kragujevcu, gradonačelnik Kragujevca je iskazao svoje nezadovoljstvo.

Najvažnije vesti 0 Comments

Moguć kraj krize u Fiatu, radnici dobili ponudu od poslovodstva

Radnici kragujevačke fabrike “Fiat Chrysler Automobiles Srbija” dobili su zvaničnu ponudu o zahtevima upućenim poslovodstvu o kojoj će se za vikend izjasniti Samostalni sindikat fabrike, koji je i počeo štrajk,

Najvažnije vesti 0 Comments

Privatizacija Luke Novi Sad, treći pokušaj

Luka Novi Sad jedina je preostala međunarodna luka u našoj zemlji u državnom vlasništvu. Iako je pokrajinska vlada protiv prodaje a rukovodstvo ne daje komentare, upućen je poziv zainteresovanim investitorima.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply