Ferrari planira prvo SUV vozilo u svojoj istoriji

Ferrari planira prvo SUV vozilo u svojoj istoriji

Lamborghini i Ferrari su italijanske kompanije koje su takođe i najveći rivali u automobilskoj industriji.

Najluksuzniji i najbolji superautomobili konstruisani su u ovim fabrikama, pa se otuda stvorilo rivalstvo koje traje mnogo godina. Lamborghini je nedavno objavio da će predstaviti svoje SUV vozilo koje će se zvati Urus i ovo vozilo će zvanično biti predstavljeno u decembru ove godine.

Zato je Ferrari odlučio da predstavi svoju SUV verziju. Direktor Ferrari i Fiat Chrysler kompanija, Sergio Marikone je potvrdio glasine koje kruže već neko vreme i izjavio da je „mrtav ozbiljan“ i da je čvrsto rešio da ova kompanija konstruiše sledeću generaciju vozila.

„Odavno smo prešli razmatranja i predloge i već je odlučeno da će se ovakvo vozilo praviti. Ostalo je da se dogovorimo oko još nekih detalja, ali znamo da će biti u pitanju ograničeno izdanje od samo 30 komada. Potrebno je vreme kako bi osmislili pravi način da uklopimo dizajn i tehnologiju i da pružimo luksuzno vozilo koje će biti ekskluzivno i koje će privući još više vozača ka ovom brendu.“, rekao je Marikone.

Biće vrlo zanimljivo videti šta će se desiti kada se pojavi ovaj SUV model. Još uvek nema infomracija o ceni, imenu ili mogućem izgledu, ali Ferrari tvrdi da ćemo prvi Ferrari SUV videti 2021. godine.

Izvor: GdeInvestirati/Bankar
Previous Dinar ojačao, evro 119,1626 dinara za evro
Next Kina najavila dublje ekonomske i finansijske reforme

You might also like

Svetske berze 0 Comments

Nakon objave Galaxy Note9, pale akcije Samsunga, porasle akcije Apple

Sada, kada je Samsung Galaxy Note9 zvanično objavljen, došlo je vreme da se oglase i investitori i da svojim reakcijama ukažu na stanje na tržištu odmah po objavi telefona.

Tema dana 0 Comments

Vučić na otvaranju logističkog centra Lidl Srbija

Logistički centar kompanije Lidl Srbija biće otvoren danas u Novoj Pazovi, a posao će u njemu dobiti oko 180 ljudi.

Kompanije 0 Comments

APR: 570 firmi popisano na listi “loših direktora”

Pre nepuna dva meseca je obelodanjena lista loših direktora, a na njoj je već popisano 570 firmi, govore podaci Agencije za privredne registre. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply