Grad Užice nudi Ponikve Kinezima

Grad Užice nudi Ponikve Kinezima

Na spisku zainteresovanih za užički Aerodrom Ponikve našle su se i kompanije iz Kine.

Kako piše beogradski list “Danas”, Užice su povodom Dana grada posetili predstavnici 23 kineske kompanije, među kojima je i jedna grupacija u čijem sastavu posluje avio-kompanija, čiji ukupni godišnji profit iznosi oko šest milijardi USD.

Kineski privrednici, koji su drugi put u Užicu, zainteresovani su za realizaciju zajedničkih projekata. Predlog projekta ulaganja u aerodrom Ponikve ponećemo u Peking, a stručnjaci će analizirati potrebno.

Ako se proceni da je projekat profitabilan vratićemo se i nastaviti razgovore, rekla je Linda Vong, predsednica grupacije Jihai, koja je predvodila kinesku delegaciju.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Netflix potukao očekivanja tržišta, akcije preskočile 200 dolara
Next Dinar ponovo ojačao, srednji kurs 119,22

You might also like

Kompanije 0 Comments

Uljara Vital poslovala pozitivno u prvih šest meseci, zaduženost ostaje problem

Uljara Vital iz Vrbasa pozitivno je poslovala u prvih šest meseci uprkos padu prihoda, pokazuju finansijski izveštaji ove kompanije.

Kompanije 0 Comments

ThyssenKrupp opet posluje u plusu

Nemački gigant teške industrije i čelika ThyssenKrupp potvrdio je u četvrtak prognozu za celu godinu nakon što je prvo fiskalno tromesečje ponovo zaključio s pozitivnim rezultatom zahvaljujući dobrim rezultatima poslovanja

Najbogatiji Slovenci prodali kompaniju kako bi se posvetili proizvodnji hrane

Supružnici Samo i Iza Login otkrili su za Bloomberg da su slovenačku kompaniju Outfit7, poznatu širom sveta po aplikaciji Talking Tom, prodali da bi se mogli baviti svojim stvarnim ciljem

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply