Evro danas 119,18 dinara

Evro danas 119,18 dinara

Dinar danas zadržao gotovo identičnu vrednost koju je imao i juče i zvanični srednji devizni kurs je 119,18 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Evro je u sredu koštao 119,22 dinara.

Dinar je prema evru jači za 3,3 odsto nego pre godinu dana, za 0,3 odsto će jači nego pre mesec dana, a 3,6 odsto je jači nego na početku ove godine.

IMK 14. oktobar i zvanično dobio novog vlasnika, do kraja godine posao za još oko 150 radnika

Ove godine dinar je bio najslabiji 3. februara, kada je evro koštao 124,01 dinara, a najjači 20. septembra kada je evro bio 118,93 dinara.

Da bi ublažila dnevne promene kursa NBS je ove godine na međubankarskom deviznom tržištu intervenisala prodajom 345 miliona evra i kupovinom milijardu i 125 miliona evra.

Izvor: GdeInvestirati/Blic
Previous Azijske berza: Oprezna trgovina, japanski analitičari optimistični
Next EPS: Uprkos teškoćama u plusu dve milijarde dinara

You might also like

Azijske berze: Ulagači oprezni, dolar ojačao

Na azijskim berzama u četvrtak se trguje suzdržano zbog trgovinskih napetosti između dve najveće svetske ekonomije, dok podršku tržištima pružaju nove podsticajne ekonomske mere kineskih vlasti i stabilizacija Wall Streeta.

Nenad Grujaničić: Strah državnih preduzeća od izlaska na berzu

Protekle sedmice dogodio se onaj jedan dan u godini kada visoki državni činovnici obrate pažnju na Beogradsku berzu, paradirajući na tradicionalnoj godišnjoj konferenciji. Kao i skoro svake godine ponovo su se

Evro danas 119,18 dinara

Dinar će danas zadržati približno istu vrednost prema evru koju je imao u petak i zvanični srednji devizni kurs biće 119,1859 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply