Air Canada sledećeg leta direktno povezuje Zagreb i Toronto

Air Canada sledećeg leta direktno povezuje Zagreb i Toronto

Avio-kompanija Air Canada objavila je u petak popis direktnih letova s kojima kreće idućeg leta iz Toronta i Montreala, a među novim odredištima je i Zagreb.

Air Canada će na liniji Toronto-Zagreb idućeg leta leteti utorkom, sredom, četvrtkom i subotom, a iz Zagreba za Toronto sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

“Zahvaljujući novim letovima Air Canada je postao jedini severnoamerički avioprevoznik koji nudi letove za Rumuniju, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sedišta”, rekao je predsednik putničkog prevoza u Air Canadi Benjamin Smith.

Izvor: GdeInvestirati/Hina
Previous Ikea kupila inovativnu platformu TaskRabbit
Next Struja u Srbiji od danas skuplja za 2 odsto

You might also like

Kompanije 0 Comments

Sertić: Trenutno postoje dva modela za PKB, uskoro odluka

Privatizacija PKB-a nije sporna kao proces, a u narednom periodu donećemo odluku o modelu privatizacije u saradnji sa Gradom Beogradom, najavio je ministar privrede Željko Sertić.

Banke i finansije 5 Comments

Societe Generale iskazala interesovanje za Komercijalnu banku

Francuska banka Societe Generale koja ima više od 130 ekspozitura širom Srbije iskazala je interesovanje za kupovinu Komercijalne banke, piše Blic.

Transport 0 Comments

Albanija osniva svoju aviokompaniju, prvi letovi 2018.

Air Albania, novi albanski nacionalni avioprevoznik koji treba da počne sa radom 2018. godine uz podršku Turkish Airlinesa, planira da u početku uspostavi linije iz Tirane ka nekoliko gradova u

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply