Air Canada sledećeg leta direktno povezuje Zagreb i Toronto

Air Canada sledećeg leta direktno povezuje Zagreb i Toronto

Avio-kompanija Air Canada objavila je u petak popis direktnih letova s kojima kreće idućeg leta iz Toronta i Montreala, a među novim odredištima je i Zagreb.

Air Canada će na liniji Toronto-Zagreb idućeg leta leteti utorkom, sredom, četvrtkom i subotom, a iz Zagreba za Toronto sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

“Zahvaljujući novim letovima Air Canada je postao jedini severnoamerički avioprevoznik koji nudi letove za Rumuniju, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sedišta”, rekao je predsednik putničkog prevoza u Air Canadi Benjamin Smith.

Izvor: GdeInvestirati/Hina
Previous Ikea kupila inovativnu platformu TaskRabbit
Next Struja u Srbiji od danas skuplja za 2 odsto

You might also like

Windows phone platforma sve manje popularna

Microsoft-ova mobilna platforma Windows Phone zabeležila je pad na većini tržišta izuzev Japana, rezultati su tromesečnog istraživanja kompanije Kantar.

Banke i finansije 0 Comments

Jorgovanka Tabaković: “JP Morgan Chase” trguje dinarskim obveznicama

Banka “JP Morgan Chase” uvrstila je dinarske obveznice na listu hartija od vrednosti, kojima će trgovati, a i sama je u avgustu kupila dinarske hartije, saopštila je guverner Narodne banke

Kompanije 0 Comments

Hrvatska: Osam velikih kompanija na prodaju

„Podravka“ i „Croatia Airlines“ samo su neke od osam velikih kompanija koje je hrvatska Vlada skinula sa liste trgovačkih društava od strateškog i posebnog interesa, a za koje je predviđena

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply