Poznata imena kompanija koje su zainteresovane za RTB Bor

Poznata imena kompanija koje su zainteresovane za RTB Bor

Za strateško parterstvo sa RTB Bor zainteresovane su kanadske kompanije Dandi i Mundoro, kineska korporacija Hunan Gold China i China Power i ruski UGC.

Kanadska kompanija Dandi poznata je ovdašnjoj javnosti jer je 2005. godine dobila koncesiju za istraživanje planine Crni vrh kod Bora.

Druga kanadska kompanija zainteresovana za RTB je Mundoro, koja je u okolini Boljevca pronašla začajne resurse zlata i srebra.

Kinezi se zasad ne izjašnjavaju o svojim ponudama, a do sada najkonkretiju ponudu dala je ruska kompanija UGC na čijem je čelu Konstantin Strukov, piše “Blic”.

Izvor: GdeInvestirati/Blic, eKapija
Previous Prodaja švedskog H&M-a u Srbiji skočila 21 odsto
Next Dinar stagnira, srednji kurs 119,37

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Cena zlata na najvišem nivou u mesec dana

Cena zlata je u ponedeljak porasla na najviši nivo u mesec dana, podstaknuta padom vrednosti američkog dolara i globalnih akcija nakon neuspelog pokušaja reforme zdravstvenog sistema u SAD.

Kompanije 0 Comments

Udruženja malih akcionara Energoprojekta različito o ponudi za preuzimanje

Jedno od udruženje malih akcionara Energoprojekt holdinga (ENHL) podržalo je ponudu preduzeća Napred razvoj, u vlasništvu Dobrosava Bojovića i lica koja sa njim zajedno deluju, na preuzimanju akcija ove kompanije.

Beogradska berza: NIS najprometniji, akcionarima dividenda od 24,7 RSD po akciji

Ukupan promet u trgovanju na Beogradskoj berzi u ponedeljak je bio skromnih 14 miliona RSD (0,11 miliona EUR), uz blagi rast tržišta koje se popelo 0,1% na 739,9 poena, mereno

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply