Konsolidovani finansijski izveštaji Agrokora do kraja sledeće nedelje

Konsolidovani finansijski izveštaji Agrokora do kraja sledeće nedelje

Iz Agrokora su juče izvestili da ni koncern ni PricewaterhouseCoopers (PwC) još nisu završili složeni zadatak pripreme i revizije konsolidovanih finansijskih izvještaja grupe te očekuju da će oni biti objavljeni do kraja iduće nedelje.

“Ovim putem obaveštavamo da Agrokor i PwC nisu još, svaki u svom delu, završili složen zadatak pripreme i revizije konsolidovanih finansijskih izveštaja Agrokor grupe, koja se sastoji od više od 40 kompanija u nekoliko država. Agrokor očekuje da će objaviti revidirane konsolidovane finansijske izvještaje do kraja sledeće nedelje”, objavljeno je iz Agrokora.

Pre iznenadnog odlaganja, očekivalo se da će revidirani izveštaji biti objavljeni danas poslepodne. Mediji su ranije ove nedelje špekulisali da je gubitak koncerna za 2016. godine dostigao 15 milijardi kuna (oko dve milijarde evra). U maju je vanredna uprava objavila da su dugovi koncerna premašili 40 milijardi kuna.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous NBS: Domaći propisi štite srpske kompanije u sastavu Agrokora
Next Sve više milionera u Rusiji

You might also like

Telekomunikacije 0 Comments

Telekom Srbija isplatio dividende građanima

Centralni registar hartija od vrednosti saopštio je da je kompanija Telekom Srbija isplatila je akcionarima dividendu iz prošlogodišnje dobiti.

Transport 0 Comments

Letonski airBaltic razmatra obnavljanje letova za Beograd

Letonski nacionalni prevoznik airBaltic potvrdio je da razmišlja o obnavljanju letova za Beograd, kao i o nastavku širenja na hrvatsku obalu, prenosi ExYu Aviation News.

Telekomunikacije 0 Comments

Hrvatski Telekom kupio Crnogorski za 123,5 miliona evra

Hrvatski telekom (HT) potpisao je danas ugovor sa Mađar Telekomom o kupovini 76,53 posto udela u kompaniji Crnogorski Telekom za 123,5 miliona evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply