Flydubai uvodi letove za Podgoricu preko Sarajeva

Flydubai uvodi letove za Podgoricu preko Sarajeva

Aviokompanija “FlyDubai” objavila je da od 1. novembra otvara liniju Sarajevo – Podgorica – Dubai.

Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, objavili su iz ove firme. Putnici će sredom i subotom moći da lete između ovih gradova, a “FlyDubai” ima dozvolu da prodaje karte za „delimična putovanja”.

To znači da oni koji žele, mogu, na primer, ići samo do Podgorice i nazad ili iz glavnog grada Crne Gore samo do Dubaija i nazad.

Redovne linije Sarajevo – Dubaji, ponedeljkom i petkom, ostaju i ove nove biće dodatci na ruti između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bosne i Hercegovine.

Istovremeno, “FlyDubai” će ukinuti svoju liniju za Tivat, jer je sezona letnjih odmora završena. „Kompenzuje” je linijom koju uvodi s „presedanjem” u Podgorici, na letu iz Sarajeva i prema Sarajevu.

“Sa ovim linijama mi svojim klijentima nudimo da bolje upoznaju i Crnu Goru. Interes za letove za Tivat pokazao nam je da putnici žele otkriti lepote Crne Gore. Drago nam je da u svoju ponudu uključujemo i redovne linije za Podgoricu”, izjavio je za medije generalni direktor “FlyDubai” Gait al-Gait (Ghaith Al Ghaith).

Uvođenjem ove linije, “FlyDubai” je po prvi put, nakon dugo vremena, vazdušnim putem povezao Sarajevo i Podgoricu, izvestio je Ex-Yu Aviation.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous Efektiva: Banke znale moguće rizike zaduživanja u švajcarskom franku
Next Dušan Vujović: Nema elemenata recesije

You might also like

Kompanije 0 Comments

Energoprojekt u 2017. godini planira prihod od 307 miliona evra

Građevinska kompanija Energoprojekt holding saopštila je da je poslovnim planom sistema za tekuću godinu planiran konsolidovan prihod u iznosu od 307,2 miliona evra, bruto dobit od 10,7 miliona evra i

HTC odbacuje navode o prodaji odeljenja sa telefonima Google-u

Kompanija HTC je reagovala na skore navode o potencijalnoj prodaji poslovanja sa mobilnim telefonima, gde se kao kupac pominjao Google.

Kompanije 0 Comments

Konkursi za podršku domaćim inovativnim privrednicima

Fond za inovacionu delatnost objavio je konkurs za dva programa podrške domaćim inovativnim kompanijama – Program ranog razvoja i Program sufinansiranja inovacija za čiju realizaciju je izdvojeno 2,7 miliona evra.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply