Valamar Riviera i TUI sklopili ugovor vredan 80,3 miliona kuna

Valamar Riviera i TUI sklopili ugovor vredan 80,3 miliona kuna

Valamar Riviera zaključila je s britanskom kompanijom TUI ugovor o pružanju ugostiteljskih usluga u svojim objektima procenjene ukupne godišnje vrednosti od 80,3 miliona kuna.

Poslovnom saradnjom sa TUI UK, vodećim turoperaterom na evropskom tržištu, društvo je osiguralo deo popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine.

Pre nekoliko nedelja, Valamar Riviera objavila je da odlaže investicije u smeštajne objekte Pinia u Poreču i objekte planirane za 2018. zbog neizvesne fiskalne politike za investitore u turizmu.

Valamar grupa vodi hotele, apartmanska naselja i kampove u Istri i u Dubrovniku, kao i na ostrvima Krk i Pag.

Od početka godine, akcije Valamar Riviere registrovale su oporavak od skoro 25%, a vrednost po akciji trenutno iznosi 43,3 kune.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous Japanska kompanija Yazaki otvorila fabriku u Šapcu
Next Nike objavio mešovite rezultate za prvi kvartal

You might also like

Industrija 0 Comments

Vranje: Počela izgradnja fabrike Ditre Italia sa novih 600 radnih mesta

Italijanska kompanija Ditre Italia je u industrijskoj zoni Bunuševac i u Vranju, otpočela izgradnju fabrike nameštaja Top sofa, u okviru koje će biti otvoreno oko 600 novih radnih mesta.

Preduzetništvo 0 Comments

Kombi prevoz (ne)ostaje na drumovima: Oduzeto 95 vozila

Od početka primene Zakona o prevozu putnika u drumskom saobraćaju, pre mesec i po dana, iz saobraćaja je isključeno 95 kombi vozila.

Kompanije 0 Comments

RTB Bor neće rešiti problem otpisom dugova

Bilansi RTB Bor od pre nekoliko dana lakši su za 900 miliona evra, što je posledica Unapred pripremljenog plana reorganizacije, koji je nedavno usvojio Privredni sud u Zaječaru, a kojim

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply