Valamar Riviera i TUI sklopili ugovor vredan 80,3 miliona kuna

Valamar Riviera i TUI sklopili ugovor vredan 80,3 miliona kuna

Valamar Riviera zaključila je s britanskom kompanijom TUI ugovor o pružanju ugostiteljskih usluga u svojim objektima procenjene ukupne godišnje vrednosti od 80,3 miliona kuna.

Poslovnom saradnjom sa TUI UK, vodećim turoperaterom na evropskom tržištu, društvo je osiguralo deo popunjenosti svojih hotela, kako u glavnoj tako u predsezoni i podsezoni 2018. godine.

Pre nekoliko nedelja, Valamar Riviera objavila je da odlaže investicije u smeštajne objekte Pinia u Poreču i objekte planirane za 2018. zbog neizvesne fiskalne politike za investitore u turizmu.

Valamar grupa vodi hotele, apartmanska naselja i kampove u Istri i u Dubrovniku, kao i na ostrvima Krk i Pag.

Od početka godine, akcije Valamar Riviere registrovale su oporavak od skoro 25%, a vrednost po akciji trenutno iznosi 43,3 kune.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous Japanska kompanija Yazaki otvorila fabriku u Šapcu
Next Nike objavio mešovite rezultate za prvi kvartal

You might also like

Trgovina 1Comments

Vršac: Lidl gradi savremeni kompleks

Nemački Lidl, jedan od najuspešnijih trgovinskih lanaca prehrambenim proizvodima u Evropi, uskoro će početi gradnju kompleksa, na mestu stare klanice Graničar koja je nešto više od deset godina u vlasništvu

Energetika i naftna industrija 1Comments

Rekordna dobit Tehnogasa od 1,8 milijardi dinara

Najveći domaći proizvođač i trgovac tehničkim gasovima, Tehnogas, koji skoro dve decenije posluje pod kontrolom nemačkog Messera, zabeležio je u prošloj godini rekordnu dobit od 1,8 milijardi dinara, što je

Kompanije 0 Comments

U Srbiji počinje sa radom globalna logistička kompanija GEFCO

Evropski lider u auto logistici i svetski lider u industrijskoj logistici – GEFCO Srbija, počela je sa poslovanjem na tržištu Srbije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply