Prodaje se imovina Mlina Kanjiža

Prodaje se imovina Mlina Kanjiža

Stečajni upravnik Mlina Kanjiža oglasio je prodaju imovine javnim nadmetanjem.

Oglašena imovina podeljena je u tri celine.

Prvu celinu čine, između ostalog, zgrade prehrambene industrije i proizvodnje pića, mlin, trafo stanica, stolarska radionica, pomoćna zgrada… Početna cena ove celine je oko 87 miliona dinara.

Kao zasebne celine prodaju se kamion cisterna za brašno, po početnoj ceni od 180.000 dinara i putničko vozilo Zastava 101, čija je početna cena 36.000.

Javno nadmetanje biće održano 27. oktobra 2017. godine u 12 časova u Privrednoj komori Subotice.

Prema podacima Agencije za privredne registre, Mlin Kanjiža osnovan je 1998. godine, a stečaj nad ovim preduzećem otvoren je u septembru 2016. godine.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Dinar bez promene, srednji kurs 119,43
Next Alibaba je zainteresovana za Srbiju

You might also like

Industrija 0 Comments

Leoni otvara pogon u Nišu

Nemačka kompanija “Leoni” otvoriće pogon u Nišu u subotu 29. jula, a tom događaju prisustvovaće i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saznaje “Beta” od dobro obaveštenih izvora.

Najvažnije vesti 1Comments

Snapchat izlazi na berzu tokom marta

Snap, vlasnik popularne aplikacije za razmenjivanje poruka Snapchat, u četvrtak je po prvi put objavio finansijske podatke o svom poslovanju, u sklopu priprema za inicijalnu ponudu akcija (IPO) na Wall Streetu,

Kompanije 0 Comments

Vodeće američke kompanije kontrolišu tržište obveznica

Američke kompanije, među kojima su: “Apple”, “Microsoft”, “Google”, “Ford” i “Coca-Cola”, drže gotovo bilion dolara duga države, ostalih preduzeća i gradova, pokazuju podaci američke Komisije za berze i vrednosne papire,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply