Ada Mall – jedinstvena destinacija za šoping i uživanje

Ada Mall – jedinstvena destinacija za šoping i uživanje

Izgradnja šoping centra Ada Mall u Beogradu počela je u martu ove godine, a ovaj objekat će se izdvajati po specifičnom arhitektonskom rešenju i najviše zelenih površina od svih sličnih centara u Srbiji. 

Sam oblik mola izveden je iz oblika jezera, prati konfiguraciju terena, ima dosta terasa i zelenila. Veliki otvoreni zeleni krov, kao i deo terasa posetioci će moći da iskoriste da se spuste direktno na Adu, bez prelaženja ulice ili ulaska u centar.

Prema rečima Jelene Vučković, leasing menadžerke, na preko 34.000m2 i uz jedinstveno šoping iskustvo ovaj centar će ponuditi Srbiji brendove kojih do sada nije bilo u našoj zemlji, dok će već postojeće predstaviti u jednom novom ruhu.

“Pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko 1000 parking mesta biće povezani u jednu celinu. Prodavnice će se nalaziti na prva tri nivoa, dok će četvrti i peti biti multifunkcionalni i imaće i posebno radno vreme, kako bi posetiocima bio na raspolaganju i u noćnim časovima. Gastonomska ponuda će biti višestruko uvećana. Pored standardnog food court-a, imaćemo specifične postavke i kioske, male ‘artisans’ štandove za veće sladokusce, nešto poput Mercato Centralle u Firenci, Mercado San Migel u Madridu ili Eataly (NY, Milano…), kao i par ‘fine dining’ restorana. Ada Mall je prvi šoping centar novije generacije u Beogradu, u kome akcenat nije samo na prodajnim prostorima, zatvorenim u veliku kutiju bez prozora. Projektovan je u skladu sa LEED Gold/Platinium standardima i biće tako i izveden. Koristićemo i najnovije materijale i opremu koji su u skladu sa svim domaćim i internacionalnim standardima. Posebnu specifičnost činiće pametni sistemi koji prate broj posetilaca, njihovo kretanje po mall-u, i u odnosu na to upravljaju celokupnom opremom, što dovodi do značajnog povećanja komfora s jedne, a smanjenja potrošnje energenata, s druge strane. Nadamo se da će naši posetioci ovo prepoznati i osetiti kada budemo otvorili Ada Mall”, istakla je Jelena Vučković.

Izvor: GdeInvestirati/Nova ekonomija
Previous Prosečna plata u Srbiji u avgustu 47.220 dinara
Next Prodaje se građevinsko zemljište u Mirijevu, početna cena 26 miliona dinara

You might also like

Kompanije 0 Comments

Izjave Buffetta podigle akcije Applea blizu rekorda

Akcije Applea skočile su u ponedeljak 2 odsto  i stigle na korak od rekorda nakon izjava legendarnog investitora Warrena Buffetta.

Preduzetništvo 0 Comments

Srbija pomaže investitorima koji ulože 100.000 evra i zaposle 10 ljudi

Svako preduzeće koje uloži 100.000 evra i zaposli najmanje deset ljudi, moći će da dobije državnu pomoć.

Kompanije 0 Comments

Air Serbia nudi specijalne letove po regionu

Na pojedinim regionalnim letovima u periodu priprema za uspostavljanje letova za Njujork, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, Air Serbia, putnicima nudi priliku da putuju širokotrupnim avionom Airbus A330.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply