Royal Air Maroc planira letove između Kazablanke i Beograda

Royal Air Maroc planira letove između Kazablanke i Beograda

Srbija i Maroko ubrzavaju procedure za uspostavljanje letova između dve zemlje, nakon što je aviokompanija Royal Air Maroc saopštila da je spremna za pokretanje letova za Beograd.

Dve zemlje su nedavno potpisale Sporazum o vazdušnom saobraćaju, prenosi portal EX-YU Aviation News.

Ambasador Maroka u Srbiji Mohammed Amine Belhaj potvrdio je da je nacionalni prevoznik te zemlje izrazio interes za uvođenje letova između Kazablanke i glavnog grada Srbije, tokom letnje sezone 2018. godine.

Trenutno na Aerodrom “Nikola Tesla” (AERO) sleću samo dva afrička prevoznika tokom cele godine – Tunis Air i egipatski Air Cairo.

Sa druge strane, Royal Air Maroc ima flotu od 56 aviona i široku domaću i međunarodnu mrežu, kao i ‘codeshare’ sporazum sa vlasnikom kompanije Air Serbia, kompanijom Etihad Airways.

Izvor: GdeInvestirati/EX-YU Aviation News, eKapija
Previous Krka otpočinje biznis na kineskom tržištu
Next Srednji kurs dinara 119,13

You might also like

Kompanije 0 Comments

Erste Card Club prostao novi vlasnik Diners Club International u Srbiji

Erste Card Club sa sedištem u Zagrebu preuzeo je franšizu kartičarske kuće Diners Club International u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Kompanije 0 Comments

Krediti za mala i srednja preduzeća

Kompanija Intesa leasing i Razvojna banka Nemačke potpisale su ugovor o kreditnoj liniji u ukupnoj vrednosti od 15 miliona evra.

Kompanije 0 Comments

Bivši šef kompanije Barclays prodavao tajne vodoinstalateru

Povodom optužbi da je vodoinstalateru prodavao tajne bankarske informacije, policija je uhapsila bivšeg šefa bankarskog diva Barclays, Stevena Maklachija (58).

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply