Royal Air Maroc planira letove između Kazablanke i Beograda

Royal Air Maroc planira letove između Kazablanke i Beograda

Srbija i Maroko ubrzavaju procedure za uspostavljanje letova između dve zemlje, nakon što je aviokompanija Royal Air Maroc saopštila da je spremna za pokretanje letova za Beograd.

Dve zemlje su nedavno potpisale Sporazum o vazdušnom saobraćaju, prenosi portal EX-YU Aviation News.

Ambasador Maroka u Srbiji Mohammed Amine Belhaj potvrdio je da je nacionalni prevoznik te zemlje izrazio interes za uvođenje letova između Kazablanke i glavnog grada Srbije, tokom letnje sezone 2018. godine.

Trenutno na Aerodrom “Nikola Tesla” (AERO) sleću samo dva afrička prevoznika tokom cele godine – Tunis Air i egipatski Air Cairo.

Sa druge strane, Royal Air Maroc ima flotu od 56 aviona i široku domaću i međunarodnu mrežu, kao i ‘codeshare’ sporazum sa vlasnikom kompanije Air Serbia, kompanijom Etihad Airways.

Izvor: GdeInvestirati/EX-YU Aviation News, eKapija
Previous Krka otpočinje biznis na kineskom tržištu
Next Srednji kurs dinara 119,13

You might also like

Poslovni prostor 0 Comments

Goldman Sachs: Frankfurt postaje finansijsko središte umesto Londona

Frankfurt je postao sedište finansijskih kompanija nakon Brexita, potvrdio je Goldman Sachs nakon potpisivanja zakupa novog poslovnog prostora u Frankfurtu. 

Banke i finansije 0 Comments

Uterivači hoće da otkupe dugove građana

Narodna banka Srbije nema nameru da fondovima, agencijama i firmama za uterivanje dugova omogući otkup loših kredita građana, iako je pritisak sve je veći.

Transport 0 Comments

Španija: Peugeot Citroen planira uložiti u naredne četiri godine 700 miliona evra

Daleko najveći iznos u sklopu planirane investicije, čak 640 miliona evra, biće usmeren u fabriku automobila PSA u gradu Vigu na severu Španjolske, najavio je nadalje portparol firme.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply