Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Maroka sa Mohamedom Saidom, ministrom turizma, vazdušnog saobraćaja, rukotvorina i socijalne ekonomije te zemlje.

Potpisivanje ovog sporazuma predstavlja korak ka ostvarenju bolje privredne saradnje dve zemlje, izjavila je ministarka Mihajlović prilikom potpisivanja sporazuma, saopšteno je iz njenog kabineta. Potpredsednica vlade predložila je ministru Sajidu da se organizuje skup privrednika dve zemlje, s obzirom na to da su, kako je istakla, investicioni potencijali ogromni.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Linija Beograd-Maribor posle 25 godina
Next Galenika Fitofarmacija završila isplatu dividende

You might also like

Industrija 1Comments

Aerodrom u prvom kvartalu ostvario neto profit od 497 miliona dinara

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” u prva tri meseca ove godine ostvario je neto dobit od 497,2 miliona dinara (oko četiri miliona evra).

Banke i finansije 0 Comments

Blockchain će promeniti mnoge industrije

U 2018, proglašenoj godinom blokchaina, gotovo sve značajnije banke uložiće oko 30 milijardi dolara u uvođenje ove revolucionarne tehnologije.

Kompanije 0 Comments

Uterivači hoće da otkupe dugove građana

Narodna banka Srbije nema nameru da fondovima, agencijama i firmama za uterivanje dugova omogući otkup loših kredita građana, iako je pritisak sve je veći.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply