Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Maroka sa Mohamedom Saidom, ministrom turizma, vazdušnog saobraćaja, rukotvorina i socijalne ekonomije te zemlje.

Potpisivanje ovog sporazuma predstavlja korak ka ostvarenju bolje privredne saradnje dve zemlje, izjavila je ministarka Mihajlović prilikom potpisivanja sporazuma, saopšteno je iz njenog kabineta. Potpredsednica vlade predložila je ministru Sajidu da se organizuje skup privrednika dve zemlje, s obzirom na to da su, kako je istakla, investicioni potencijali ogromni.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Linija Beograd-Maribor posle 25 godina
Next Galenika Fitofarmacija završila isplatu dividende

You might also like

Prehrambena industrija 0 Comments

Vina sa Fruške gore stižu u Kinu

Prekookeanskim brodom od Banoštora ka dalekoj Kini krenuo je prvi od šesnaest kontejnera sa vinima Frušgorskih vinograda – Fruškaćem belim, roze i crvenim u osvajanje tržišta druge najveće svetske privrede.

Industrija 0 Comments

U Subotici otvoren novi pogon nemačke fabrike „Continental”

Danas je u Subotici otvoren novi pogon kompanije za proizvodnju delova za autoindustriju Continental, u kojoj će biti zaposleno više od 500 novih radnika.

Tema dana 0 Comments

Evropska unija uvela antidamping namete na uvoz čelika iz Kine i Rusije

Evropska unija je uvela danas antidampinške carine na uvoz hladno valjanog čelika iz Kine i Rusije, nakon žalbi proizvođača iz 28-članog bloka da ih taj uvoz isteruje sa tržišta.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply