Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Maroka sa Mohamedom Saidom, ministrom turizma, vazdušnog saobraćaja, rukotvorina i socijalne ekonomije te zemlje.

Potpisivanje ovog sporazuma predstavlja korak ka ostvarenju bolje privredne saradnje dve zemlje, izjavila je ministarka Mihajlović prilikom potpisivanja sporazuma, saopšteno je iz njenog kabineta. Potpredsednica vlade predložila je ministru Sajidu da se organizuje skup privrednika dve zemlje, s obzirom na to da su, kako je istakla, investicioni potencijali ogromni.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Linija Beograd-Maribor posle 25 godina
Next Galenika Fitofarmacija završila isplatu dividende

You might also like

Trgovina 0 Comments

Beogradska Ikea biće otvorena 10. avgusta

U četvrtak 10. avgusta, u Beogradu će biti otvorena Ikeina robna kuća, kojom se ona posle 26 godina vraća u Srbiju, izjavio je Stefan Vanoverbeke, generalni direktor IKEA jugoistočna Evropa.

Transport 0 Comments

Linija Beograd-Maribor posle 25 godina

Belgijska avio-kompanija VLM Airlines planira da sledećeg meseca uvede avio-liniju Maribor-Beograd, povezujući ova dva grada po prvi put u više od dvadeset godina.

Samsung u prošloj godini potrošio 10 milijardi dolara za marketing

Vodeći tehnološki giganti u Južnoj Koreji, Samsung i LG povećali su svoj budžet za marketing u 2016. godini, u odnosu na 2015.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply