Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, potpisala je u petak Sporazum o vazdušnom saobraćaju između Srbije i Maroka sa Mohamedom Saidom, ministrom turizma, vazdušnog saobraćaja, rukotvorina i socijalne ekonomije te zemlje.

Potpisivanje ovog sporazuma predstavlja korak ka ostvarenju bolje privredne saradnje dve zemlje, izjavila je ministarka Mihajlović prilikom potpisivanja sporazuma, saopšteno je iz njenog kabineta. Potpredsednica vlade predložila je ministru Sajidu da se organizuje skup privrednika dve zemlje, s obzirom na to da su, kako je istakla, investicioni potencijali ogromni.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Linija Beograd-Maribor posle 25 godina
Next Galenika Fitofarmacija završila isplatu dividende

You might also like

Kompanije 0 Comments

La Linea Verde otvara fabriku salate kod Rume do kraja decembra

Italijanska kompanija La Linea Verde trebalo bi da bude otvorena u Dobrincima krajem decembra, kaže predsednik Opštine Ruma Slađan Mančić.

Facebook koristi skoro 2 miliona korisnika mesečno

Tokom svog finansijskog izveštaja za četvrto tromesečje, Facebook je objavio da rastu prihodi kao i da sekorisnička baza konstantno uvećava.

Industrija 1Comments

Filipinska kompanija “IMI” gradi pogon za proizvodnju auto delova u Niškoj banji

Filipinska kompanija IMI najavila je da će narednog mececa započeti izgradnju pogona za proizvodnju auto delova na lokaciji “Lozni kalem” u Niškoj banji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply