Linija Beograd-Maribor posle 25 godina

Linija Beograd-Maribor posle 25 godina

Belgijska avio-kompanija VLM Airlines planira da sledećeg meseca uvede avio-liniju Maribor-Beograd, povezujući ova dva grada po prvi put u više od dvadeset godina.

Prema navodima beogradskog Aerodroma “Nikola Tesla” (AERO), letovi bi trebalo da krenu 9. oktobra, svakoga dana od ponedeljka do petka.

Mada belgijska kompanija, čiji vlasnik upravlja i Mariborskim aerodromom, još uvek nije potvrdila ovu informaciju, ona je u nekoliko navrata nagovestila nameru uspostavljanja linije ka Beogradu.

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” je predvideo dolazak aviona iz Maribora oko podneva dok je njegov povratak za Maribor planiran oko sat vremena kasnije.

Poslednji put avio-linija na relaciji Beograd-Maribor funkcionisala je 1992. pred početak raspada bivše zajedničke države.

Izvor: GdeInvestirati/EX-YU Aviation News, Wisebroker
Previous Inflacija evrozone u avgustu 1,5 odsto
Next Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

You might also like

Transport 0 Comments

Fiat prošle godine u Srbiji prodao 4.700 automobila

Kompanija Fiat Chrysler automobili Srbija je i u 2016. godini sačuvala lidersku poziciju na tržištu Srbije i prva je po ukupnoj prodaji, jer je plasirala 4.700 automobila, i po tome

Kompanije 0 Comments

Cristiano Ronaldo doneo kompaniji Nike ogromnu zaradu

Jedan od najpopularnijih sportista na planeti, fudbaler Real Madrida Cristiano Ronaldo doneo je kompaniji Nike profit od 500 miliona dolara.

Najvažnije vesti 1Comments

Forbes: Top 100 najvrednijih brendova u 2017.

Na Forbesovoj listi Top 100 najvrednijih brendova, u odnosu na prošlu godinu, situacija na vrhu liste je nepromenjena.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply