Linija Beograd-Maribor posle 25 godina

Linija Beograd-Maribor posle 25 godina

Belgijska avio-kompanija VLM Airlines planira da sledećeg meseca uvede avio-liniju Maribor-Beograd, povezujući ova dva grada po prvi put u više od dvadeset godina.

Prema navodima beogradskog Aerodroma “Nikola Tesla” (AERO), letovi bi trebalo da krenu 9. oktobra, svakoga dana od ponedeljka do petka.

Mada belgijska kompanija, čiji vlasnik upravlja i Mariborskim aerodromom, još uvek nije potvrdila ovu informaciju, ona je u nekoliko navrata nagovestila nameru uspostavljanja linije ka Beogradu.

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” je predvideo dolazak aviona iz Maribora oko podneva dok je njegov povratak za Maribor planiran oko sat vremena kasnije.

Poslednji put avio-linija na relaciji Beograd-Maribor funkcionisala je 1992. pred početak raspada bivše zajedničke države.

Izvor: GdeInvestirati/EX-YU Aviation News, Wisebroker
Previous Inflacija evrozone u avgustu 1,5 odsto
Next Potpisan Sporazum o vazdušnom saobraćaju sa Marokom

You might also like

Transport 0 Comments

Volvo u 2016. godini ostvario rast neto profita od 90 odsto

Proizvođač automobila Volvo Cars u prethodnoj godini je prodao preko 534.000 vozila, ili šest procenata više od rekorda ostvarenog u 2015.

Banke i finansije 0 Comments

Emmanouil Lemonakis: Milenijalci drugačije donose finansijske odluke

Razgovarali smo sa Emmanouilom Lemonakisom, izvršnim direktorom Saxo banke i vodećim sektora privatne prodaje zaduženim za MENA i SEE region, o Generaciji Y tzv. Milenijalcima.

Lične finansije 0 Comments

Ograničavaju se naknade za korišćenje platnih kartica na 0,2 i 0,3 odsto

Međubankarske naknade za korišćenje platnih kartica biće ograničene na maksimalno 0,2 odsto od vrednosti transakcije za plaćanja debitnom i 0,3 odsto za plaćanja kreditnom karticom, a do sada su bile

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply