Osam kompanija zainteresovano za partnerstvo sa RTB Bor

Osam kompanija zainteresovano za partnerstvo sa RTB Bor

Osam svetskih kompanija želi saradnju sa RTB Bor, rekao je ministar rudarstva i energetike Srbije, Aleksandar Antić.

Šef delegacije Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) za Srbiju, Džejms Ruf, i ministar rudarstva i energetike Srbije, Aleksandar Antić, razgovarali su u subotu s menadžmentom Rudarsko-topioničarskog basena Bor, a ministar je rekao da je za partnerstvo s tom kompanijom trenutno zainteresovano osam svetskih kompanija, saopštio je RTB Bor.

“Potrebno je da svi koji žele da budu naši partneri u ovom poslu razumeju da je ovo razvojni projekat u kome moraju zajedno sa Srbijom da prepoznaju ukupan potencijal i značaj RTB-a i da budu naši strateški partneri kako bi se kompleks i dalje razvijao”, kazao je Antić i dodao da očekuje da će ove godine RTB Bor ostvariti EBITDA pokazatelj od 75 miliona USD. Ruf je rekao da će rado pozvati buduće investitore da ulažu i obezbede jaku budućnost za RTB Bor.

Izvor: GdeInvestirati/Beta, eKapija
Previous GMO na srpskom tržištu posle 2020. godine
Next Saudijska naftna kompanija prikuplja 100 mlrd USD kroz IPO

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Radnicima Galenike možda i 500 evra otpremnine

Do 12. oktobra jedine dve kompanije koje su dostavile ponudu na tenderu za otkup 93,7 odsto kapitala Galenike trebalo bi da isprave nedostatke iz prijavne dokumentacije, nakon čega bi do

Makroekonomija 0 Comments

Kazahstan predložio uvođenje nove svetske valute kako bi se spasila svetska ekonomija

Predsednik Kazahstana Nursultan Nazarbajev predložio je tokom govora na Ekonomskom forumu u Astani kako da se spasi svetska ekonomija od valutnog rata uz pomoć stvaranja globalne kriptovalute. 

Kompanije 0 Comments

Holandija: Otvoren jedan od najvećih vetroparkova u svetu

Jedan od najvećih svetskih vetroparkova na moru sa 150 vetroturbina pušten je u rad u Severnom moru oko 85 kilometara od severne obale Holandije, objavio je direktor preduzeća Gemini.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply