“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

Ove zime će “Germania Flug” po poslednji put leteti sa Aerodroma “Konstantin Veliki, jer ova švajcarska avio-kompanija, kako kažu u njenom menadžmentu, od 8. januara ukida liniju od Niša do Ciriha.

I na niškom aerodromu potvrdili su ovu informaciju, a na njihovom sajtu stoji da će putnici moći da lete ovom kompanijom od 22. decembra do 8. januara, odnosno tokom novogodišnjih praznika.

Letovi “Germania Flug”-a počeli su 23. juna i trebalo je da se avio-sabraćaj na relaciji Niš-Cirih odvija čitave sezone. Međutim, prema pisanju portala Fly from Niš, već 27. oktobra avioni ove kompanije prestaju da lete iz Niša, a letovi će biti obnovljeni tokom novogodišnjih praznika, jer se tada očekuje više putnika.

Iz švajcarske avio-kompanije su za ovaj portal kazali da, iako je najavljeno da postoji mogućnost da lete i tokom narednog leta, više neće imati liniju Niš-Cirih iz “ekonomskih razloga”.

Podsetimo, “Germania Flug” je 4. avio-kompanija koja je poslednje 2 godine počela da saobraća sa Aerodroma “Konstantin Veliki”, a u Niš su došli posle švajcarske kompanije “Swiss airlines” kojom je takođe moguće leteti na relaciji Niš-Cirih.

Izvor: GdeInvestirati/Južne vesti
Previous Najviši rast cene nafte u proteklih pet godina
Next MMF traži da EPS otpusti 700 radnika

You might also like

Kompanije 0 Comments

Philip Morris ostvario rast prihoda u 2015, dobit niža 16.6%

Niška duvanska industrija Philip Morris Operations objavila je da je prošle godine zabeležila poslovni prihod od 29,8 milijardi dinara što je za 22,4 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Google: Veliki deo prihoda od aplikacija ide developerima

Apple više nije jedini koji želi što bolje ugovore sa developerima aplikacija.

Industrija 0 Comments

Veliki gubitak naterao predsedinka kompanije Toshiba da podnese ostavku

Predsednik kompanije Toshiba, Shigenori Shiga, podneo je ostavku samo nekoliko sati nakon što je kompanija bila prisiljena da odloži otkrivanje detalja o gubitku više od milijardu dolara.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply