“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

Ove zime će “Germania Flug” po poslednji put leteti sa Aerodroma “Konstantin Veliki, jer ova švajcarska avio-kompanija, kako kažu u njenom menadžmentu, od 8. januara ukida liniju od Niša do Ciriha.

I na niškom aerodromu potvrdili su ovu informaciju, a na njihovom sajtu stoji da će putnici moći da lete ovom kompanijom od 22. decembra do 8. januara, odnosno tokom novogodišnjih praznika.

Letovi “Germania Flug”-a počeli su 23. juna i trebalo je da se avio-sabraćaj na relaciji Niš-Cirih odvija čitave sezone. Međutim, prema pisanju portala Fly from Niš, već 27. oktobra avioni ove kompanije prestaju da lete iz Niša, a letovi će biti obnovljeni tokom novogodišnjih praznika, jer se tada očekuje više putnika.

Iz švajcarske avio-kompanije su za ovaj portal kazali da, iako je najavljeno da postoji mogućnost da lete i tokom narednog leta, više neće imati liniju Niš-Cirih iz “ekonomskih razloga”.

Podsetimo, “Germania Flug” je 4. avio-kompanija koja je poslednje 2 godine počela da saobraća sa Aerodroma “Konstantin Veliki”, a u Niš su došli posle švajcarske kompanije “Swiss airlines” kojom je takođe moguće leteti na relaciji Niš-Cirih.

Izvor: GdeInvestirati/Južne vesti
Previous Najviši rast cene nafte u proteklih pet godina
Next MMF traži da EPS otpusti 700 radnika

You might also like

Transport 0 Comments

Duplo više letova na liniji Beograd – Amsterdam

Transavia povećava broj letova od Amsterdama do Beograda sa tri na šest već sredinom zimske sezone.

Industrija 0 Comments

Prodaje se AHA Mura Prvi maj iz Pirota

Danas je stečajni upravnik AHA Mure Prvi maj iz Pirota oglasio prodaju tog preduzeća kao pravnog lica po početnoj ceni od 283,95 miliona dinara.

Kompanije 0 Comments

Dunav osiguranje u 2017. očekuje profit od oko 1,25 milijardi dinara

Kompanija Dunav osiguranje ostvariće u 2017. godini profit od oko 1,25 milijardi dinara, što je rast bruto dobiti od 20% u odnosu na prošlu godinu i završiće godinu sa bruto

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply