“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

“Germania Flug” ukida letove do Ciriha sa niškog aerodroma

Ove zime će “Germania Flug” po poslednji put leteti sa Aerodroma “Konstantin Veliki, jer ova švajcarska avio-kompanija, kako kažu u njenom menadžmentu, od 8. januara ukida liniju od Niša do Ciriha.

I na niškom aerodromu potvrdili su ovu informaciju, a na njihovom sajtu stoji da će putnici moći da lete ovom kompanijom od 22. decembra do 8. januara, odnosno tokom novogodišnjih praznika.

Letovi “Germania Flug”-a počeli su 23. juna i trebalo je da se avio-sabraćaj na relaciji Niš-Cirih odvija čitave sezone. Međutim, prema pisanju portala Fly from Niš, već 27. oktobra avioni ove kompanije prestaju da lete iz Niša, a letovi će biti obnovljeni tokom novogodišnjih praznika, jer se tada očekuje više putnika.

Iz švajcarske avio-kompanije su za ovaj portal kazali da, iako je najavljeno da postoji mogućnost da lete i tokom narednog leta, više neće imati liniju Niš-Cirih iz “ekonomskih razloga”.

Podsetimo, “Germania Flug” je 4. avio-kompanija koja je poslednje 2 godine počela da saobraća sa Aerodroma “Konstantin Veliki”, a u Niš su došli posle švajcarske kompanije “Swiss airlines” kojom je takođe moguće leteti na relaciji Niš-Cirih.

Izvor: GdeInvestirati/Južne vesti
Previous Najviši rast cene nafte u proteklih pet godina
Next MMF traži da EPS otpusti 700 radnika

You might also like

Industrija 0 Comments

Hrvatski Tehnix podiže plate za 300 evra

Hrvatska kompanija Tehnix, nakon 25 godina rada, postala je jedan od evropskih lidera u ekoindustriji. U 2016. ima cilj da radnicima plata bude 1.000 evra.

Raste tržišni udeo Androida

Android platforma kompanije Google je nastavila da širi svoju dominaciju i u prethodnom tromesečju, zaključno sa aprilom, rezultati su najnovijih podataka istraživačke kompanije Kantar Worldpanel.

Apple u poslednjem tromesečju 2016. godine zaradio 78,4 milijardi dolara

Kada je Apple najavio nove iPhone telefone, mnogi su bili zabrinuti da bi to moglo da bude loše za kompaniju jer su previše slični modelima prethodne generacije.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply