Delta se širi u hotelijerstvu, poljoprivredni biznis kotira na berzi

Delta se širi u hotelijerstvu, poljoprivredni biznis kotira na berzi

Kompanija Delta holding otkrila je namere o kupovini i gradnji novih hotela u regionu.

Čelnici kompanije, kako prenose regionalni mediji, u razgovoru sa novinarima iz regiona nisu krili da im je želja da osim hotela u Ljubljani koji uskoro otvaraju, žele da otvore hotele i u Zagrebu, Podgorici i Tirani.

Potvrdili su kako u Zagrebu žele da kupe neki od postojećih hotela, a želja im je da to bude Esplanade. To je novinarima u neformalnom druženju potvrdio i sam čelnik kompanije, Miroslav Mišković, koji se retko pojavljuje u javnosti i druženjima s novinarima, dok je tokom svoje prezentacije kompanije Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica Delte za strategiju i razvoj, izjavila kako je Esplanade njihova želja, ali da za sada nisu započeli konkretne razgovore.

“Za ovakav posao potrebna je i saglasnost druge strane, a Esplanade je naša želja”, rekla je ona. U Delta Holdingu kažu i da im je sledeći korak izlazak na berzu. Kako su objasnili, želja im je da kroz godinu i po njihov Delta Agrar bude listiran u Londonu ili Varšavi.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz, eKapija
Previous Evro danas 119,66 dinara
Next Rast stranih investicija u BiH

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Oživelo tržište nekretnina u Srbiji: Prodaja stanova u ekspanziji

Na odluku o kupovini stanova uticali su povoljni bankarski krediti, rekordno niske cene stanova i kuća, kao i sve veći broj zgrada koji se zida.

Najvažnije vesti 0 Comments

Tabaković: Kretanje dolara jeste promena koja se tiče Srbije

Efetke rasta dolara na spoljni dug Srbije je u ovom trenutku teško proceniti, i svaka računica u ovom trenutku ne bi dala pravu sliku zbog razlike između kategorije obračunskog i

Kompanije 0 Comments

Moguće uspostavljanje direktne avionske linije između Beograda i Astane

Uspostavljanje direktne avionske linije između Beograda i Astane bila je jedna od tema razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ambasadora Kazahstana u Beogradu Nurbaha Rustemova.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply