Duplo više letova na liniji Beograd – Amsterdam

Duplo više letova na liniji Beograd – Amsterdam

Transavia povećava broj letova od Amsterdama do Beograda sa tri na šest već sredinom zimske sezone.

Kako sajt Aviatica ekskluzivno saznaje, tokom februara je planirano uvođenje tri dodatna leta nedeljno.

Transavia trenutno leti između Amsterdama i Beograda utorkom, četvrtkom i nedeljom, a novi letovi su planirani za ponedeljak, sredu i petak.

Ovu informaciju je potrvrdila i sama Transavia, rekavši da će od zimskog reda letenja broj letova do Beograda biti dupliran, kao i da će svi detalji o promenama u zimskom redu letenja biti objavljeni zvanično 20. septembra.

Transavia je low-cost ćerka kompanija Air France-KLM grupe sa bazom na aerodromu u Amsterdamu. Beograd je od početka aprila ovegodine uvršten u mrežu destinacija ove kompanije, a zbog velike potražnje sada će biti dupliran broj letova.

Na liniji do Beograda Transavia leti avionom Boeing 737-700 sa 149 putničkih mesta u jednoj klasi.

Kako smo nezvanično saznali, letovi ove aviokompanije od i do Beograda beleže odlična punjenja. Dolaskom Transavije u Beograd, Er Srbija i Viz era su dobili konkurenciju na traženom holandskom tržištu. Za očekivati je da će dodatni letovi uticati i na dalji pad cena aviokarata prema Holandiji.

Er Srbija leti dva puta dnevno do Amsterdama i u velikoj meri prevozi putnike koji preko ovog grada dalje nastavljaju putovanje u interkontinentalnom saobraćaju letovima KLM-a ili Delte.

Viz er, sa druge strane leto do Ajndhovena od dva do četiri puta nedeljno u zavisnosti od sezone i prevozi direktne putnike kojima je Holandija krajnja destinacija.

Izvor: GdeInvestirati/B92, Aviatica
Previous Evropske berze treći dan zaredom pod pritiskom
Next Britanija drastično smanjuje broj stranih radnika

You might also like

Kompanije 0 Comments

Jedinstvo očekuje rast prihoda od 20 odsto u tekućoj godini

Proizvodno montažno preduzeće Jedinstvo iz Sevojna objavilo je godišnji izveštaj za prošlu godinu u kojoj je, kao što je već poznato, ostvaren nekonsolidovani prihod od 3,7 milijardi dinara (pad od

Kompanije 0 Comments

Yahoo Japan razmatra skraćivanje radne nedelje na 4 dana

Skoro 22 odsto zaposlenih u Japanu radi prekovremeno, što utiče na njihove privatne živote.

Kompanije 0 Comments

Adria Airways preuzima Montenegro Airlines?

Adria Airways će pre kraja ove godine kupiti Montenegro Airlines, prenosi Tango Six analizu hrvatskog analitičara Alena Šćurica.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply