Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljska firma “Global Trade Center” (GTC) postala je vlasnik kompleksa Beogradskog poslovnog centra.

Pozivajući se na sajt SeeNews, portal eKapija piše da Beogradski poslovni centar poseduje 17.900 kvadratnih metara bruto površine za iznajmljivanje i 307 parking mesta. Kako navode, detalji finansijskog ugovora još nisu poznati.

Srpski portfolio GTC-a će kupovinom Beogradskog poslovnog centra biti uvećan na 98.400 kvadrata bruto površine za izdavanje i nastaviće, pišu, da jača poziciju GTC-a na srpskom tržištu.

“Beogradski poslovni centar ojačaće naše prihode za više od tri miliona evra, odnosno 3,55 miliona dolara godišnje sa dodatnim potencijalom za rast neto vrednosti imovine”, izjavio je izvršni direktor Thomas Kurzmann, a prenosi “SeeNews”.

GTC je u aprilu saopštila da je zvanično otvorila treću zgradu poslovnog kompleksa “FortyOne” u Beogradu čime su zaokružili svoje investicije u Srbiji, navodi “eKapija”.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stranci drže 80 odsto izvora vode u Srbiji
Next Svetske berze: Indeksi porasli, Harvey i Severna Koreja u drugom planu

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Svetska banka: Cena vode u Srbiji socijalna, ekonomska cena 1,35 evra po metru kubnom

U Srbiji bi do kraja godine trebalo da bude usvojena Strategija za upravljanje vodama do 2034. godine koja predviđa ulaganje od čak 8,5 milijardi evra u tom periodu, ali i

Produktna berza: Nova rekordna cena kukuruza, pšenica pojeftinila

Na Produktnoj berzi u Novom Sadu ove je nedelje trgovano 1.421 tona robe, što je skoro 18 odsto manji promet nego prethodne nedelje.

Najvažnije vesti 0 Comments

Gašenje firme može da košta i do 150.000 evra

Dobrovoljna likvidacija uspešnog preduzeća traje najkraće pet meseci, dok u slučaju većih kompanija, sa mnogo zaposlenih i imovine, može da se oduži i do tri godine.  

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply