Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljska firma “Global Trade Center” (GTC) postala je vlasnik kompleksa Beogradskog poslovnog centra.

Pozivajući se na sajt SeeNews, portal eKapija piše da Beogradski poslovni centar poseduje 17.900 kvadratnih metara bruto površine za iznajmljivanje i 307 parking mesta. Kako navode, detalji finansijskog ugovora još nisu poznati.

Srpski portfolio GTC-a će kupovinom Beogradskog poslovnog centra biti uvećan na 98.400 kvadrata bruto površine za izdavanje i nastaviće, pišu, da jača poziciju GTC-a na srpskom tržištu.

“Beogradski poslovni centar ojačaće naše prihode za više od tri miliona evra, odnosno 3,55 miliona dolara godišnje sa dodatnim potencijalom za rast neto vrednosti imovine”, izjavio je izvršni direktor Thomas Kurzmann, a prenosi “SeeNews”.

GTC je u aprilu saopštila da je zvanično otvorila treću zgradu poslovnog kompleksa “FortyOne” u Beogradu čime su zaokružili svoje investicije u Srbiji, navodi “eKapija”.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stranci drže 80 odsto izvora vode u Srbiji
Next Svetske berze: Indeksi porasli, Harvey i Severna Koreja u drugom planu

You might also like

Akcionari Londonske berze odobrili spajanje sa berzom u Frankfurtu, uprkos Brexitu

Akcionari Londonske berze (LSE) odobrili su u ponedeljak planirano spajanje s Nemačkom berzom (Deutsche Boerse), iako je glasanje na referendumu o izlasku Velike Britanije iz EU doveo u pitanje kako

Makroekonomija 1Comments

Goran Knežević: Smanjenje poreza i doprinosa, ali nije trenutak

Svi se zalažemo za manje poreze i doprinose, ali još nije vreme za njihovo smanjenje, kazao je za Radio Beograd 1 ministar privrede Goran Knežević.

Najvažnije vesti 0 Comments

Nemačke firme zainteresovane za saradnju sa srpskim dobavljačima

Predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež izjavio je da su se predstavnici deset velikih nemačkih firmi sastali danas u Privrednoj komori Srbije sa predstavnicima 87 kompanija iz Srbije radi razgovora

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply