Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljski GTC kupio Beogradski poslovni centar

Poljska firma “Global Trade Center” (GTC) postala je vlasnik kompleksa Beogradskog poslovnog centra.

Pozivajući se na sajt SeeNews, portal eKapija piše da Beogradski poslovni centar poseduje 17.900 kvadratnih metara bruto površine za iznajmljivanje i 307 parking mesta. Kako navode, detalji finansijskog ugovora još nisu poznati.

Srpski portfolio GTC-a će kupovinom Beogradskog poslovnog centra biti uvećan na 98.400 kvadrata bruto površine za izdavanje i nastaviće, pišu, da jača poziciju GTC-a na srpskom tržištu.

“Beogradski poslovni centar ojačaće naše prihode za više od tri miliona evra, odnosno 3,55 miliona dolara godišnje sa dodatnim potencijalom za rast neto vrednosti imovine”, izjavio je izvršni direktor Thomas Kurzmann, a prenosi “SeeNews”.

GTC je u aprilu saopštila da je zvanično otvorila treću zgradu poslovnog kompleksa “FortyOne” u Beogradu čime su zaokružili svoje investicije u Srbiji, navodi “eKapija”.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Stranci drže 80 odsto izvora vode u Srbiji
Next Svetske berze: Indeksi porasli, Harvey i Severna Koreja u drugom planu

You might also like

Tržišta valuta: Dolar blago oslabio

Na međunarodnim tržištima valuta dolar je protekle nedelje blago oslabio, ali je i dalje blizu najviših nivoa u poslednjih 14 godina.

Makroekonomija 0 Comments

Kineski analitičari upozoravaju: Šest događaja koji prete globalnoj ekonomiji

Iako je svetska ekonomija ostvarila oporavak u protekloj godini, nekoliko “sivih oblaka” moglo bi pomračiti perspektive rasta u 2018. godini, saglasni su kineski analitičari.

Najvažnije vesti 0 Comments

Komercijalna banka zadržala drugo mesto među poslovnim bankama u Srbiji

U 2016. godini Komercijalna banka je odobrila 31,6 milijardi dinara kredita, što je za 27 odsto više u odnosu na prethodnu godinu, dok je rast od oko 30 odsto zabeležen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply