Na prodaju imovina Građevinara iz Novog Kneževca

Na prodaju imovina Građevinara iz Novog Kneževca

Stečajni upravnik grđevinskog preduzeća Građevinar AD Novi Kneževac oglasio je prodaju imovine neposrednom pogodbom uz prikupljanje pisanih ponuda.

Predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina koju čini zgrada građevinarstva i tri pomoćne zgrade u Novom Kneževcu, te kancelarijska oprema.

Procenjena vrednost iznosi 13,6 miliona dinara i, kako je navedeno, nije minimalno prihvatljiva vrednost niti je na drugi način obavezujuća.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. septembar, kada će biti održana i javna prodaja.

Stečajni upravnik je, precizira se, dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50% procenjene vrednosti. U slučaju da najviša dostavljena ponuda bude manja od 50% procenjene vrednosti, stečajni upravnik je pre prihvatanja dužan da dobije saglasnost odbora poverilaca.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous RGZ: Promet nekretnina 10 odsto veći
Next Italijanski Pasubio zapošljava još 100 ljudi u Šapcu do kraja 2017.

You might also like

Kompanije 0 Comments

Srbija: Sektor osiguranja u 2016. godine isplatio 35 milijardi dinara privredi i građanima

Tokom prošle godine sektor osiguranja isplatio je privredi i građanima skoro 35 milijardi dinara kao naknadu za nastalu štetu.

Kompanije 0 Comments

Leteći automobil bi mogao da se nađe na tržištu do 2020. godine

Izrealska kompanija Urban Aeronautics nakon 15 godina rada na razvoju letećeg automobila veruje da će se njena bespilotna letelica, teška jednu i po tonu, naći na tržištu do 2020. godine.

Najvažnije vesti 1Comments

Željko Sertić: 10.000 radnih mesta u auto-industriji

Vlada Srbije obezbedila je otvaranje 10.000 novih radnih mesta u auto-industriji Srbije u naredne dve godine, rekao je ministar privrede Željko Sertić. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply