Na prodaju imovina Građevinara iz Novog Kneževca

Na prodaju imovina Građevinara iz Novog Kneževca

Stečajni upravnik grđevinskog preduzeća Građevinar AD Novi Kneževac oglasio je prodaju imovine neposrednom pogodbom uz prikupljanje pisanih ponuda.

Predmet prodaje je pokretna i nepokretna imovina koju čini zgrada građevinarstva i tri pomoćne zgrade u Novom Kneževcu, te kancelarijska oprema.

Procenjena vrednost iznosi 13,6 miliona dinara i, kako je navedeno, nije minimalno prihvatljiva vrednost niti je na drugi način obavezujuća.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 21. septembar, kada će biti održana i javna prodaja.

Stečajni upravnik je, precizira se, dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50% procenjene vrednosti. U slučaju da najviša dostavljena ponuda bude manja od 50% procenjene vrednosti, stečajni upravnik je pre prihvatanja dužan da dobije saglasnost odbora poverilaca.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous RGZ: Promet nekretnina 10 odsto veći
Next Italijanski Pasubio zapošljava još 100 ljudi u Šapcu do kraja 2017.

You might also like

Prehrambena industrija 0 Comments

Red Bull izabran za najvredniji brend Austrije

Studija „Vrednost brendova 2016.“ Evropskog instituta za brendove pokazala je da je Red Bull ostao najvredniji brend Austrije.

Kompanije 0 Comments

Podeljena mišljenja zbog gašenja 800 km železničkih pruga

Gašenje saobraćaja na oko 20 železničkih pruga predstavljaće veliki udarac za privredu tih krajeva, iako neki stručnjaci misle da je to nažalost, dobro rešenje.

Kompanije 0 Comments

Srbija, Mađarska i Hrvatska u trci za Alibabin distributivni centar

Najveća kineska internet prodavnica “Alibaba” želi da izgradi u Zadru distributivni centar za celu Evropu, a glavni konkurent je Mađarska koja nudi svoju prestonicu, ali i Srbija.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply