Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

U skladu sa potrebama italijanske Kompanije “Top sofa”, Gradsko veće Vranja donelo je odluku o proširenju prostora Slobodne industrijske zone.

Fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja radi već godinu dana, ali će tek nakon ove odluke postati korisnim povoljnosti, koje investitorima nudi industrijska zona na periferiji Vranja. U okviru ovog kompleksa trenutno posluje i “Geoks”, koji proizvodi obuću i upošljava oko 1.000 radnika. Gradska uprava je ranije donela odluku da povoljnosti Slobodne industrijske zone koriste i strane kompanije koje su zakupile prostor u halama “Jumka”.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous U Srbiji samo 36.359 žena na rukovodećim položajima
Next Economist Intelligence Group: Melburn najbolji grad za život

You might also like

Industrija 0 Comments

EU uvela nove antidamping carine za uvoz čelika iz Kine

Evropska unija je danas uvela antidampinške carine na uvoz proizvoda od čelika iz Kine i Tajvana kako bi zaštitila sopstvenu industriju od viška proizvodnih kapaciteta.

Industrija 0 Comments

Grad blokirao račune Simpa

Direktor proizvođača nameštaja Simpo Slađan Disić kaže da će nastaviti sa radom i pored blokade računa od strane rukovodstva Grada Vranja.

Kompanije 0 Comments

Sledeće godine se očekuje povratak legendarnog bicikla Pony

Na nekadašnjem jugoslovenskom tržištu popularni bicikli Pony koji su se po italijanskoj licenci proizvodili u Sloveniji prodavaće se od početka sledeće godine u modernizovanoj verziji, ali uz cene koje su,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply