Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

U skladu sa potrebama italijanske Kompanije “Top sofa”, Gradsko veće Vranja donelo je odluku o proširenju prostora Slobodne industrijske zone.

Fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja radi već godinu dana, ali će tek nakon ove odluke postati korisnim povoljnosti, koje investitorima nudi industrijska zona na periferiji Vranja. U okviru ovog kompleksa trenutno posluje i “Geoks”, koji proizvodi obuću i upošljava oko 1.000 radnika. Gradska uprava je ranije donela odluku da povoljnosti Slobodne industrijske zone koriste i strane kompanije koje su zakupile prostor u halama “Jumka”.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous U Srbiji samo 36.359 žena na rukovodećim položajima
Next Economist Intelligence Group: Melburn najbolji grad za život

You might also like

Društvo 2 Comments

Philip Morris elektronski uređaj koji zagreva duvan, iQOS, od ponedeljka na tržištu u Srbiji

Kompanija Philip Morris International u Srbiji od ponedeljka, 3. aprila počinje da prodaje u Beogradu i Nišu svoj novi duvanski proizvod – ajkos (iQOS), potencijalno manje štetnu zamenu za cigarete.

Industrija 1Comments

Metalac: Snažan rast poslovanja, najbolji rezultat ostvarilo Posuđe

Holding Metalac iz Gornjeg Milanovca objavio je konsolidovani neto profit za prvih šest meseci tekuće godine u iznosu od 333,7 miliona dinara što je skok od 33,9 odsto u odnosu na

Kompanije 0 Comments

Rast prihoda i dobiti Metalac Posuđa u prvih šest meseci

Gornjomilanovački holding Metalac je objavio nekonsolidovane rezultate poslovanja za prvih šest meseci u kojima je nastavljen uspešan poslovni trend iz prethodne godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply