Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

U skladu sa potrebama italijanske Kompanije “Top sofa”, Gradsko veće Vranja donelo je odluku o proširenju prostora Slobodne industrijske zone.

Fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja radi već godinu dana, ali će tek nakon ove odluke postati korisnim povoljnosti, koje investitorima nudi industrijska zona na periferiji Vranja. U okviru ovog kompleksa trenutno posluje i “Geoks”, koji proizvodi obuću i upošljava oko 1.000 radnika. Gradska uprava je ranije donela odluku da povoljnosti Slobodne industrijske zone koriste i strane kompanije koje su zakupile prostor u halama “Jumka”.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous U Srbiji samo 36.359 žena na rukovodećim položajima
Next Economist Intelligence Group: Melburn najbolji grad za život

You might also like

Industrija 0 Comments

Tesla: Podbacila prodaja, akcije pale 2,5 odsto

Američki proizvođač električnih automobila, Tesla Inc, saopštio je da je u prvih šest meseci ove godine isporučio 47.100 električnih sedana i SUV-ova, što je na donjem kraju raspona koji je sama

Najvažnije vesti 0 Comments

Bosch u Srbiji ove godine ulaže 10 miliona evra

Prošle godine je kompanija Bosch u Srbiji povećala prodaju za 135 odsto. Ove godine će investirati u našu zemlju 10 miliona evra i zaposliti 1.300 radnika.

Najvažnije vesti 0 Comments

Yura gradi novu fabriku u Leskovcu vrednu 40 mil EUR

U toku je gradnja nove fabrike korejske kompanije Yura u Leskovcu, gde će biti investirano oko 40 mil EUR, izjavio je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, a prenosi portal Jugmedia.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply