Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

Proširenje Slobodne industrijske zone u Vranju

U skladu sa potrebama italijanske Kompanije “Top sofa”, Gradsko veće Vranja donelo je odluku o proširenju prostora Slobodne industrijske zone.

Fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja radi već godinu dana, ali će tek nakon ove odluke postati korisnim povoljnosti, koje investitorima nudi industrijska zona na periferiji Vranja. U okviru ovog kompleksa trenutno posluje i “Geoks”, koji proizvodi obuću i upošljava oko 1.000 radnika. Gradska uprava je ranije donela odluku da povoljnosti Slobodne industrijske zone koriste i strane kompanije koje su zakupile prostor u halama “Jumka”.

Izvor: GdeInvestirati/Danas
Previous U Srbiji samo 36.359 žena na rukovodećim položajima
Next Economist Intelligence Group: Melburn najbolji grad za život

You might also like

Industrija 0 Comments

Cigarete skuplje za 10 dinara

Cigarete niške fabrike duvana Philip Morris od danas su skuplje za 10 dinara po paklici, a nove cene su posledica usklađivanja akciza po novom kalendaru, koji će važžiti od januara

Industrija 0 Comments

Leoni počinje izgradnju pogona u Nišu

Nemačka kompanija “Leoni” postaviće kamen-temeljac pogona u Nišu 24. februara, potvrdio je agenciji Beta gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Kompanije 1Comments

Željko Sertić: 10.000 radnih mesta u auto-industriji

Vlada Srbije obezbedila je otvaranje 10.000 novih radnih mesta u auto-industriji Srbije u naredne dve godine, rekao je ministar privrede Željko Sertić. 

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply