Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović ocenio je danas da će radovi na izgradnji centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu biti završeni na vreme i da će on biti otvoren u septembru. 

Centar će biti izgrađen u okviru Elektronskog fakulteta na 650 kvadratnih metara i u njemu će biti smeštene startap kompanije i biće uređen po najvišim svetskim standardima, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

“Siguran sam da će mladi biti ponosni na ovaj prostor koji će im omogućiti da ostanu u svom gradu i u njemu stvaraju svoju budućnost, a time i budućnost Niša i čitave Srbije”, rekao je Popović posle nenajavljenog obilaska radova i dodao da je to početak ulaganja Vlade Srbije u inovacije i tehnološki razvoj u Nišu.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Fabrika "Krušik" obara rekord u proizvodnji
Next Ubrzala italijanska industrijska proizvodnja u junu

You might also like

Kompanije 0 Comments

Pinterest kupio kompaniju Fleksy

Pinterest je kupio kompaniju Fleksy, proizvođača eksterne tastatura aplikacije istog imena za mobilne uređaje.

Sud u SAD ponovo pokreće tužbu protiv Applea zbog monopola nad AppStore-om

iTunes App Store je u vlasništvu i pod kontrolom kompanije Apple, u kojoj developeri, muzičari i filmski studiji otpremaju svoje kreacije koje se mogu kupiti i preuzeti od strane korisnika

Ključni dizajner Mac računara napustio Apple i otišao u Tesla motors

Tesla motors je kompanija poznata po privlačenju talenata iz najboljih kompanija, a prema najnovijim izveštajima, uspeli su da “ukradu” jednog od ključnih dizajnera Apple-ovog Mac tima.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply