Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović ocenio je danas da će radovi na izgradnji centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu biti završeni na vreme i da će on biti otvoren u septembru. 

Centar će biti izgrađen u okviru Elektronskog fakulteta na 650 kvadratnih metara i u njemu će biti smeštene startap kompanije i biće uređen po najvišim svetskim standardima, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

“Siguran sam da će mladi biti ponosni na ovaj prostor koji će im omogućiti da ostanu u svom gradu i u njemu stvaraju svoju budućnost, a time i budućnost Niša i čitave Srbije”, rekao je Popović posle nenajavljenog obilaska radova i dodao da je to početak ulaganja Vlade Srbije u inovacije i tehnološki razvoj u Nišu.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Fabrika "Krušik" obara rekord u proizvodnji
Next Ubrzala italijanska industrijska proizvodnja u junu

You might also like

Kompanije 0 Comments

Elon Musk želi da celom svetu omogući besplatan Wi-Fi

Kompanija SpaceX otkrila je okvirni plan tokom januara i predala inicijalni zahtev američkim vlastima.

Xiaomi planira IPO u 2018. godini

Kineski proizvođač pametnih telefona Xiaomi, svojevremeno najvredniji startup na svetu, trenutno je u pregovorima s investiconim bankama o inicijalnoj javnoj ponudi svojih akcija (IPO), javlja Bloomberg.

Kompanije 0 Comments

London: Vozači Ubera moraju da znaju engleski jezik

Taksi kompanija Uber izgubila je u petak sudsku bitku kojom je želela sprečiti londonskog regulatora da prisili njene vozače da dokažu da znaju engleski.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply