Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović ocenio je danas da će radovi na izgradnji centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu biti završeni na vreme i da će on biti otvoren u septembru. 

Centar će biti izgrađen u okviru Elektronskog fakulteta na 650 kvadratnih metara i u njemu će biti smeštene startap kompanije i biće uređen po najvišim svetskim standardima, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

“Siguran sam da će mladi biti ponosni na ovaj prostor koji će im omogućiti da ostanu u svom gradu i u njemu stvaraju svoju budućnost, a time i budućnost Niša i čitave Srbije”, rekao je Popović posle nenajavljenog obilaska radova i dodao da je to početak ulaganja Vlade Srbije u inovacije i tehnološki razvoj u Nišu.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Fabrika "Krušik" obara rekord u proizvodnji
Next Ubrzala italijanska industrijska proizvodnja u junu

You might also like

Kompanije 0 Comments

YouTube: Reklame uskoro neće moći da se preskoče

Dodata je nova opcija koja oglašivačima omogućava da reklamne poruke pošalju do korisnika za znatno kraće vreme, ističu iz kompanije YouTube.

Turska povećava internet cenzuru

Vladajući režim u Turskoj koji je poznat po nevoljnosti da svojim građanima omoguće slobodu izražavanja na Internetu, ili nedajbože kritiku na sopstveni račun, sve češće se okreće raznim oblicima cenzure.

Samsung otkriva tehnološke planove za budućnost

U susret 2017. godini, Samsung Electronics Evropa objavio je deset trendova koji će oblikovati naš način života u 2017. godini i nadalje, a ova previđanja obuhvataju širok spektar kulturnih, socioloških i

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply