Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Centar za startapove u Nišu biće završen na vreme

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović ocenio je danas da će radovi na izgradnji centra za startapove i inovativno preduzetništvo u Nišu biti završeni na vreme i da će on biti otvoren u septembru. 

Centar će biti izgrađen u okviru Elektronskog fakulteta na 650 kvadratnih metara i u njemu će biti smeštene startap kompanije i biće uređen po najvišim svetskim standardima, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

“Siguran sam da će mladi biti ponosni na ovaj prostor koji će im omogućiti da ostanu u svom gradu i u njemu stvaraju svoju budućnost, a time i budućnost Niša i čitave Srbije”, rekao je Popović posle nenajavljenog obilaska radova i dodao da je to početak ulaganja Vlade Srbije u inovacije i tehnološki razvoj u Nišu.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Fabrika "Krušik" obara rekord u proizvodnji
Next Ubrzala italijanska industrijska proizvodnja u junu

You might also like

Appleovi iMac računari uskoro dobijaju konkurenciju iz Microsofta

Glasine kažu da Microsoft radi na Surface all-in-one računaru kojim će na tržištu konkurisati Appleovim iMacovima.

Kompanije 1Comments

Alibaba Group ulaže u eSports 150 milona dolara

Alibaba Group je marta ove godine najavio prodor u eSports sa turnirima vrednim oko 3,7 miliona dolara, a pre dva dana je potpisan ugovor o “ekskluzivnom strateškom partnerstvu”, čime je preduzet drugi korak

Kompanije 0 Comments

Od 2017. Youtube nudi kablovske TV kanale

YouTube planira da pokrene servis koji će korisnicima nuditi niz kablovskih TV kanala preko interneta, izvestila je njujorška agencija “Bloomberg”.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply