Twitter u finansijskim problemima

Twitter u finansijskim problemima

Uprava Twittera počela je sa testiranjem usluge za preplatu, koja će korisnicima za 99 dolara mesečno omogućiti promociju i prikazivanje twittova i kod onih koji ne prate tog korisnika, objavili su iz kompanije.

Potparol Twittera izjavio je da je program u fazi testiranja, a trenutno ga koristi mali broj privatnih korisnika.

Ukoliko se pokaže uspešnim, onda bi mogao doprineti rastu prihoda Twittera koji su u poslednje vreme negativni.

“Vi samo morate da nastavite da koristite Twitter, a vaši twittovi od sada će biti vidljivi znatno većoj publici”, saopšteno je.

Uprkos lošim prihodima, broj korisnika ove društvene mreže sve donedavno je rastao. Međutim, poslednji izveštaj pokazuje da se broj korisnika od marta do juna nije povećao, nego je zastao na 328 miliona.

Spekulacije o uvođenju ovog programa pojavile su se odavno, najviše zbog toga što se ispostavilo da Twitter znatno više koriste oni koji ne produkuju nego samo pregledavaju sadržaj.

Izvor: GdeInvestirati/Klix.ba
Previous Exxon mobile: Dupliran profit zbog viših cena nafte
Next Srbija traži novi model glasanja u CEFTA

You might also like

Transport 0 Comments

Tonu akcije kompanije Air France

Veliki pad akcija od 14 odsto najava je novih problema za francusku aviokompaniju Air France kojoj preti potpuni raspad nakon 15 dana štrajka, ostavke izvršnog direktora Jean-Marca Janaillaca i izjave francuskog ministra

Kompanije 0 Comments

Ryanair od oktobra leti i iz Banjaluke

Najveća evropska niskotarifna aviokompanija Ryanair definitivno stiže na banjalučki aerodrom, nakon što su završeni pregovori sa Vladom Republike Srpske, piše EX YU Aviation News.

Industrija 0 Comments

Rast prihoda i dobiti Metalac Posuđa u prvih šest meseci

Gornjomilanovački holding Metalac je objavio nekonsolidovane rezultate poslovanja za prvih šest meseci u kojima je nastavljen uspešan poslovni trend iz prethodne godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply