Twitter u finansijskim problemima

Twitter u finansijskim problemima

Uprava Twittera počela je sa testiranjem usluge za preplatu, koja će korisnicima za 99 dolara mesečno omogućiti promociju i prikazivanje twittova i kod onih koji ne prate tog korisnika, objavili su iz kompanije.

Potparol Twittera izjavio je da je program u fazi testiranja, a trenutno ga koristi mali broj privatnih korisnika.

Ukoliko se pokaže uspešnim, onda bi mogao doprineti rastu prihoda Twittera koji su u poslednje vreme negativni.

“Vi samo morate da nastavite da koristite Twitter, a vaši twittovi od sada će biti vidljivi znatno većoj publici”, saopšteno je.

Uprkos lošim prihodima, broj korisnika ove društvene mreže sve donedavno je rastao. Međutim, poslednji izveštaj pokazuje da se broj korisnika od marta do juna nije povećao, nego je zastao na 328 miliona.

Spekulacije o uvođenju ovog programa pojavile su se odavno, najviše zbog toga što se ispostavilo da Twitter znatno više koriste oni koji ne produkuju nego samo pregledavaju sadržaj.

Izvor: GdeInvestirati/Klix.ba
Previous Exxon mobile: Dupliran profit zbog viših cena nafte
Next Srbija traži novi model glasanja u CEFTA

You might also like

Kompanije 0 Comments

Fiat: Počela isplata otpremnina

Počela je isplata otpremina i drugih naknada za radnike koji su se izjasnili za odlazak iz fabrike Fiat Chryler automobili (FCA) u Kragujevcu.

Kompanije 0 Comments

HTC: Veća prodaja, manji gubitak

U poslednjem objavljenom finansijskom izveštaju kompanije HTC, koje se tiče četvrtog kvartala 2016. godine, vidljivo je kako je kompanije u tom razdoblju zabeležila operativni gubitak od 118 milona dolara.

Industrija 1Comments

Gorenje u Valjevu zapošljava još 200 radnika

Fabrika Gorenja u Valjevu ostvarila je rast proizvodnje u ovoj godini i zaposliće još dvesta radnika u naredne dve godine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply