Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom Privrednog apelacionog suda u Beogradu, bivšim akcionarima Jaffe biće isplaćen dodatni iznos na cenu po kojoj im je većinski vlasnik ove kompanije prinudno otkupio akcije, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.

Prinudni otkup je sproveden u maju 2012. godine po ceni od 8.135,89 RSD, dok je sud naložio da se ovim bivšim vlasnicima akcija isplati cena od 18.885,89 RSD po akciji.

Takođe, akcionari kojima su prinudno otkupljene akcije na ime zakonske kamate dobiće iznos od 6.642,4 RSD te ukupna razlika u ceni iznosi 14.778,29.

Na ovaj način akcionari kojima su akcije oduzete prinudnim putem dobiće ukupan iznos na ime obeštećenja od 163,3 miliona RSD.

Izvor: GdeInvestirati/CRHoV, Wisebroker
Previous Jedna ponuda za Fabriku akumulatora Sombor
Next Alphabet zabeležio snažan rast prihoda, kazna iz EU srezala profit

You might also like

Industrija 0 Comments

Philips sa 25 odsto akcija ide u inicijalnu javnu ponudu

Holandski elektronski gigant Philips najavio je danas da će 27. maja konačno izaći sa dugo očekivanom inicijalnom javnom ponudom 25 odsto svojih akcija, putem koje se nada da može prikupiti

Japanska kompanija preti Samsungovom OLED “monopolu”

Tržište OLED displeja je pod kontrolom Samsunga čiji procenjeni udeo na tržištu iznosi 98 odsto. Ali, to bi se uskoro moglo promeniti, smatra Peter Garnry, rukovodilac strategije na tržištu kapitala

Tema dana 0 Comments

Beograd: Akcije PKB prenete u vlasništvo države

Odbornici Skupštine grada usvojili su danas zaključak o prenosu akcija u vlasništvu grada u Poljoprivrednoj korporaciji Beograd (PKB) na Republiku Srbiju.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply