Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom Privrednog apelacionog suda u Beogradu, bivšim akcionarima Jaffe biće isplaćen dodatni iznos na cenu po kojoj im je većinski vlasnik ove kompanije prinudno otkupio akcije, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.

Prinudni otkup je sproveden u maju 2012. godine po ceni od 8.135,89 RSD, dok je sud naložio da se ovim bivšim vlasnicima akcija isplati cena od 18.885,89 RSD po akciji.

Takođe, akcionari kojima su prinudno otkupljene akcije na ime zakonske kamate dobiće iznos od 6.642,4 RSD te ukupna razlika u ceni iznosi 14.778,29.

Na ovaj način akcionari kojima su akcije oduzete prinudnim putem dobiće ukupan iznos na ime obeštećenja od 163,3 miliona RSD.

Izvor: GdeInvestirati/CRHoV, Wisebroker
Previous Jedna ponuda za Fabriku akumulatora Sombor
Next Alphabet zabeležio snažan rast prihoda, kazna iz EU srezala profit

You might also like

Agrobiznis 2 Comments

Stočari na prekretnici: I potrošači zbunjeni niskim cenama mesa u trgovinama

Cena mesa na domaćem tržištu je toliko niska da su i potrošači zbunjeni. Stočari posluju ispod granice isplativosti. Šta se zapravo dešava?

Kompanije 0 Comments

Aerodrom završio isplatu dividendi iz prošlogodišnje dobiti

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” saopštio je da je juče izvršio isplatu dividende iz prošlogodišnje dobiti koju je u junu odobrila skupština akcionara.

Kompanije 0 Comments

Holandija: Otvoren jedan od najvećih vetroparkova u svetu

Jedan od najvećih svetskih vetroparkova na moru sa 150 vetroturbina pušten je u rad u Severnom moru oko 85 kilometara od severne obale Holandije, objavio je direktor preduzeća Gemini.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply