Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom Privrednog apelacionog suda u Beogradu, bivšim akcionarima Jaffe biće isplaćen dodatni iznos na cenu po kojoj im je većinski vlasnik ove kompanije prinudno otkupio akcije, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.

Prinudni otkup je sproveden u maju 2012. godine po ceni od 8.135,89 RSD, dok je sud naložio da se ovim bivšim vlasnicima akcija isplati cena od 18.885,89 RSD po akciji.

Takođe, akcionari kojima su prinudno otkupljene akcije na ime zakonske kamate dobiće iznos od 6.642,4 RSD te ukupna razlika u ceni iznosi 14.778,29.

Na ovaj način akcionari kojima su akcije oduzete prinudnim putem dobiće ukupan iznos na ime obeštećenja od 163,3 miliona RSD.

Izvor: GdeInvestirati/CRHoV, Wisebroker
Previous Jedna ponuda za Fabriku akumulatora Sombor
Next Alphabet zabeležio snažan rast prihoda, kazna iz EU srezala profit

You might also like

Saobraćaj 0 Comments

Putevi Srbije moraju da plate Alpini 10 miliona evra

Putevi Srbije moraće da isplate kompaniji Alpina 10,5 miliona evra do kraja marta 2018. godine, zbog spora oko mosta Beška.

Kompanije 0 Comments

Montenegro bonus izgubio licencu za naftu

Regulatorna agencija za energetiku Crne Gore (RAE) oduzela je državnom preduzeću Montenegro bonus licencu za obavljanje delatnosti skladištenja naftnih derivata koja je važila do 2. novembra 2019. godine.

Kompanije 0 Comments

Akcije Samsunga dostigle rekordno visok nivo

Samsungove akcije došle su juče do rekordno visokih nivoa, a kompanija je na ovo reagovala različito u odnosu na različita odeljenja.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply