Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom suda bivšim akcionarima Jaffe 163 miliona dinara

Odlukom Privrednog apelacionog suda u Beogradu, bivšim akcionarima Jaffe biće isplaćen dodatni iznos na cenu po kojoj im je većinski vlasnik ove kompanije prinudno otkupio akcije, saopštio je Centralni registar hartija od vrednosti.

Prinudni otkup je sproveden u maju 2012. godine po ceni od 8.135,89 RSD, dok je sud naložio da se ovim bivšim vlasnicima akcija isplati cena od 18.885,89 RSD po akciji.

Takođe, akcionari kojima su prinudno otkupljene akcije na ime zakonske kamate dobiće iznos od 6.642,4 RSD te ukupna razlika u ceni iznosi 14.778,29.

Na ovaj način akcionari kojima su akcije oduzete prinudnim putem dobiće ukupan iznos na ime obeštećenja od 163,3 miliona RSD.

Izvor: GdeInvestirati/CRHoV, Wisebroker
Previous Jedna ponuda za Fabriku akumulatora Sombor
Next Alphabet zabeležio snažan rast prihoda, kazna iz EU srezala profit

You might also like

Kompanije 0 Comments

Huawei u narednih godinu ili dve planira da pretekne Apple

Pre nekoliko godina mnogi korisnici nisu ni razmišljali o kupovini telefona brendova Huawei, Oppo ili Xiaomi, a čak i u samoj Kini su korisnici davali prednost Apple-ovim proizvodima.

Energetika i naftna industrija 1Comments

Rekordna dobit Tehnogasa od 1,8 milijardi dinara

Najveći domaći proizvođač i trgovac tehničkim gasovima, Tehnogas, koji skoro dve decenije posluje pod kontrolom nemačkog Messera, zabeležio je u prošloj godini rekordnu dobit od 1,8 milijardi dinara, što je

Transport 0 Comments

Pad kargo prometa i poštanskog saobraćaja na Aerodromu u maju

Beogradski Aerodrom “Nikola Tesla”, kako je uprava već izvestila, zabeležio je rast broja putnika u maju, ali je došlo do pada prometa robe i pošte, što je prvi istovremeni mesečni

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply