Xiaomi planira da otvori 2000 novih prodavnica

Xiaomi planira da otvori 2000 novih prodavnica

Xiaomi u nekoliko idućih godina želi značajno da poveća opseg poslovanja na globalnom tržištu pametnih telefona i drugih uređaja.

U skladu s tim kompanija želi da poveća broj svojih prodavnica van Kine, tačnije u iduće tri godine kompanija bi mogla da otvori čak 2000 novih službenih prodavnica u celom svetu. Vest o otvaranju novih prodavnica stiže od Wanga Xianga putem intervjua koji je dao za televizijski poslovni kanal CNBC.

Njegova izjava je u direktnoj suprotnosti s pređašnjom izjavom Xiaomijeva glavnog finansijskog direktora Lei Juna koji je izjavio kako njegova kompanija ima prebrz ritam rasta te kako bi se trebala više usmeriti prema održivosti poslovanja.

Mogući dolazak Xiaomijevih službenih prodavnica i u Evropu potencijalno bi mogao da reši dva najveća problema Xiaomijevih mobilnih uređaja, nedostatak službene korisničke podrške i nedostatak podrške za sve LTE frekvencije.

Izvor: GdeInvestirati/Bug.hr
Previous Pomozimo malom Iliji Jeremiću (6) da pobedi maligni tumor pluća
Next CBS i BBC postaju partneri

You might also like

Kompanije 0 Comments

Mogući kolaps jednog od najvećih fondova na svetu

Brevan Howard, koji je jedan od najvećih hedge fondova u svetu, priprema se za povlačenje velikih suma novca iz tog fonda, piše Business insider.

Korisnici Applea primorani da plate otkup za sopstvene potrebe

Po prvi put Apple korisnici nalaze se na meti hakera koji su kreirali virus pomoću koga mogu da zaključaju sve fajlove na Mac računarima i za njih traže otkupninu.

Kompanije 0 Comments

General Electric pomaže da se poveća proizvodnja TE Nikola Tesla

Kompanija General Electric Power Services je danas objavila da će ove godine završiti modernizaciju TE Nikola Tesla, EPS-ove najveće elektrane na ugalj u Srbiji.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply