CBS i BBC postaju partneri

CBS i BBC postaju partneri

Britanski BBC News prekida dugoročni sporazum o podeli izveštavanja i resursa sa ABC Newsom u Sjedinjenim Državama i umesto toga ulazi u partnerstvo sa CBS-om.  

Novi predsednik CBS-a David Rhoades rekao je danas da prema dogovoru s BBC-em CBS dobija pristup organizaciji koja je veća i sveobuhvatnija od Sky Newsa, koji je do sada bio njihov britanski partner. Rekao je da to ne znači da CBS namerava da smanji broj zaposlenih.

Potparolka BBC-a Charlotte Morgan rekla je da britanska televizija neslužbeno radila sa CBS-om poslednjih nekoliko godina i da ta američka televizija dobro odgovara njihovim trenutnim potrebama.

BBC se zahvalio ABC-iju na “dugom i uspešnom partnerstvu”.

ABC News je nedavno zaposlio dvoje novinara vesti iz BBC-a Iana Panela i Jamesa Longmana.

Izvor: GdeInvestirati/Beta
Previous Xiaomi planira da otvori 2000 novih prodavnica
Next Montenegroberza: Promet u pola godine porastao 52%

You might also like

Transport 0 Comments

Škodina dobit u prošloj godini veća za 30 odsto

Najveća češka fabrika automobila, Škoda iz Mlade Boleslave, nagradiće za uspešno poslovanje prošle godine svoje radnike sa ukupno oko 3.400 evra, a prvi deo tih premija u iznosu od 1.700

Banke i finansije 0 Comments

JPMorgan Chase: Najveći kvartalni profit u istoriji banke

Američka banka “JPMorgan Chase” prijavila je najveći kvartalni profit u svojoj istoriji, koji je pre svega posledica novog poreskog zakona usvojenog u SAD prošle godine.

Kompanije 0 Comments

Henkel prošle godine imao veću dobit i prihode

Nemački proizvođač robe široke potrošnje Henkel izvestio je u četvrtak o većoj dobiti i prihodima u prošloj godini zahvaljujući snažnom rastu na tržištima u nastajanju.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply