Otvoren poslovni kompleks Sirius Offices u Beogradu

Otvoren poslovni kompleks Sirius Offices u Beogradu

Erste Grupa je zvanično u Beogradu otvorila poslovni kompleks Sirius Offices, koji je spreman za svoje prve korisnike.  

Nakon što 3. jula sat simbolično otkuca, prvi zakupac – Erste Bank a.d. Novi Sad, useliće se u ovu zgradu, koja će postati njen novi glavni poslovni centar u Beogradu. Koncern Strabag doo Beograd, zakupom 4.000 kvadratnih metara, postao je drugi po veličini zakupac poslovnog prostora u kompleksu.

Foto: SEEbiz

Foto: SEEbiz

Prva faza investicije iznosi 40 miliona evra, a kompleks zauzima površinu od 18.500 bruto kvadratnih metara poslovnog prostora. Osim kancelarijskih prostorija, Sirius Offices obuhvatiće i restoran, prodavnicu i 230 parking mesta.

Kompleks Sirius Offices nalazi se u poslovnom delu Novog Beograda, na uglu ulica Bulevar Milutina Milankovića i Antifašističke Borbe, sa odličnom infrastrukturnom povezanošću sa ostalim delovima grada. Osnovna zamisao ovog projekta jeste održivost životne sredine, pa je zgrada izgrađena u skladu sa najvišim ekološkim standardima, kako bi se obezbedili idealni uslovi rada i optimizovali troškovi korisnika. Kompleks će biti sertifikovan po standardima BREEAM-a, uz poštovanje strogih zahteva energetske efikasnosti i garantujući minimalnu potrošnju energije za grejanje i hlađenje, kao i upotrebu obnovljivih i recikliranih materijala.

Za visok kvalitet kompleksa Sirius Offices bio je zadužen građevinski koncern STRABAG.

„Kao poslovni i društveni centar Srbije, Beograd je prepoznao potrebu za više kvalitetnih i dobro pozicioniranih poslovnih centara u gradu. Naša poslovna strategija podrazumeva podršku gradovima Centralne i Istočne Evrope koji se brzo razvijaju, među koje spada i Beograd, gde ujedno posluje i Erste Banka. Do sada je Erste Grupa finansirala različite projekte u Srbiji, poput poslovnih i stambenih kompleksa, kao i retail parkova. Sirius Offices, sa površinom od 18.500 kvadratnih metara i 230 parking mesta, najnoviji je u nizu, i sigurni smo da će ovaj projekat pružiti najviši nivo komfora, energetske efikasnosti i pogodnosti svojim korisnicima, kao i posetiocima. Atraktivnost projekta je već dokazana činjenicom da je dve trećine prostora izdato još pre otvaranja“, rekao je Richard Wilkinson, Šef sektora za komercijalne nekretnine, Erste Group Bank AG.

„Enterijer kompleksa Sirius Offices dizajniran je u skladu sa savremenim pristupom bankarskom poslovanju, koje se brzo menja i prilagođava potrebama klijenata i zaposlenih. Klijenti filijale Erste Banke, koja će biti smeštena u prizemlju, mogu da očekuju potpuno novo bankarsko iskustvo“, izjavio je predsednik Izvršnog odbora Erste Banke Slavko Carić.

Filijala će, između ostalog, biti opremljena drive-in bankomatom i samouslužnom zonom, koji će biti dostupni 24 sata dnevno.

Izvor: GdeInvestirati/SEEbiz
Previous Hrvatskoj nedostaje 2.700 sezonskih radnika
Next Prodata zgrada Baninija upola cene

You might also like

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Cene nekretnina u Hrvatskoj: Najtraženiji Zagreb, najskuplji Dubrovnik i Opatija

Najniže cene nekretnina u Hrvatskoj su u Sisku, Bjelovaru i Slavonskom Brodu, dok su najskuplje nekretnine standardno u Dubrovniku, Opatiji i Splitu, podaci su portala za nekretnine Crozilla.com.

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Tri italijanska grada nude kuće za 1 evro, ali imaju i jedan uslov

Tri italijanska grada žele da spreče da ta mesta ostanu bez stanovnika, i spremili su neverovatnu ponudu.

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Siniša Mali o Beogradu na vodi sa poslovnim ženama iz Dubajia

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali je prilikom jučerašnjeg sastanka sa delegacijom Saveta poslovnih žena iz Dubaija predstavio projekat “Beograd na vodi”, saopštila je informativna služba Gradske uprave.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply