Donald Trump lično duguje više od 315 miliona dolara

Donald Trump lično duguje više od 315 miliona dolara

Američki predsednik Donald Trump imao je do polovine juna 2017. najmanje 315,6 miliona dolara ličnih dugova prema američkim, nemačkim i drugim kreditorima. 

U izveštaju se navodi da je Trump imao oko 20 miliona dolara prihoda od novog vašingtonskog hotela otvorenog u blizini Bele kuće u septembru prošle godine, a prihodi od luksuznog odmarališta “Mar-a-Lago” na Floridi u kojem je ugostio strane lidere, porasli su, prenosi Index.hr.

Prihod od Mar-a-Laga u kojem je udvostručio iznos članarine na 200.000 dolara nakon što je pobedio na predsedničkim izborima porastao je 25 odsto na 37,25 miliona dolara.

Kako se navodi, najveći deo njegovih prihoda čini 115,9 miliona dolara od golferskog odmarališta u Miamiju.

Trump je prijavio dohodak od najmanje 594 miliona dolara za 2016. i početak 2017. godine, kao i imovinu od najmanje 1,4 milijarde dolara.

Izveštaj je pokazao da ima najmanje 130 miliona dolara dugova prema Deutsche Bank Trust Company America, podružnici nemačke Deutsche bank AG.

On je prijavio dug prema Deutsche bank koji premašuje 50 miliona dolara za gradnju hotela u zgradi u kojoj je bilo sedište američke pošte u Vašingtonu, a prijavio je i dugove od najmanje 110 miliona dolara korporaciji Lader Kapital koja se bavi kreditiranjem.

Trump je ranije odbio da objavi svoje poreske prijave, koje bi jasnije prikazale njegovo bogatstvo i poslovne interese.

Izvor: GdeInvestirati/Tanjug
Previous Dolar oslabio uprkos povećanju kamata Feda
Next Jack Ma: Alibaba će biti peta svetska sila

You might also like

Društvo 1Comments

Dva skupa u Beogradu: Protest vojnog i policijskog sindikata i kontramiting boračkih udruženja

Mirno i bez incidenata danas su održana dva skupa u blizini zgrade Vlade Srbije. Jedan protestni u organizaciji Vojnog i Policijskog sindikata Srbije, a drugi Saveza boračkih organizacija Srbije “Sabor” u

Društvo 0 Comments

U RTS došlo šest kamiona sa kovertama „Uzmi račun i pobedi“

Više od tri miliona koverti sa fiskalnim računima i slipovima koje su građani poslali za učešće u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ preneto je iz Glavnog poštanskog centra u

Društvo 0 Comments

Plate u javnom sektoru od danas povećane za 10 i 5 odsto

Plate u javnom sektoru od danas će biti povećane za 10 odsto i za 5 odsto u administraciji, a penzije će biti povećane za 5 odsto.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply