Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je javno nadmetanje za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Reč je o zemljištu uz Kej oslobođenja u Gradskoj opštini Zemun, površine 600 metara kvadratnih, planiranom za sportske komplekse.

Kako je navedeno, sportski kompleks može sadržati otvorene terene i zatvorene objekte, a osim obaveznog sportskog sadržaja, moguća je i izgradnja hotela, trgovinskih i ugostiteljskih objekata, kao i javnih službi, koji moraju biti u skladu sa sportskom namenom kompleksa.

Početna cena zemljišta iznosi oko 13 miliona dinara.

Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije najkasnije do 10. jula 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati narednog dana od 12 časova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Aerodrom Nikola Tesla daje u zakup kancelarije za špediterske kompanije
Next Saudijska Arabija ukinula Qatar Airways-u dozvolu za rad

You might also like

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Stambeni krediti nikad povoljniji, ali mogu da poskupe

Stambeni krediti indeksirani u evrima nikada nisu bili povoljniji, što je rezultat istorijski niske, odnosno negativne kamate na evro od minus 0,25 odsto.

Nekretnine 0 Comments

Stanovi u potkrovlju najpristupačniji po ceni

Stanovi u potkrovlju mogu biti i 20 do 25 odsto jeftiniji od stanova koji su pozicionirani između prizemlja i vrha zgrade.

Rezidencijalne nekretnine 1Comments

I uz povoljnije uslove banaka, teško do krova nad glavom

Pored toga što stambeni krediti nisu nikada bili povoljniji, ako nemate barem 10-15.000 evra u kešu, teško možete doći do novog stana.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply