Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je javno nadmetanje za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Reč je o zemljištu uz Kej oslobođenja u Gradskoj opštini Zemun, površine 600 metara kvadratnih, planiranom za sportske komplekse.

Kako je navedeno, sportski kompleks može sadržati otvorene terene i zatvorene objekte, a osim obaveznog sportskog sadržaja, moguća je i izgradnja hotela, trgovinskih i ugostiteljskih objekata, kao i javnih službi, koji moraju biti u skladu sa sportskom namenom kompleksa.

Početna cena zemljišta iznosi oko 13 miliona dinara.

Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije najkasnije do 10. jula 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati narednog dana od 12 časova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Aerodrom Nikola Tesla daje u zakup kancelarije za špediterske kompanije
Next Saudijska Arabija ukinula Qatar Airways-u dozvolu za rad

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Porez na imovinu 2018. biće malo skuplji i malo jeftiniji

Porez na imovinu u četiri najveća grada dogodine će biti neznatno veći u odnosu na ovogodišnji, ali će u određenim zonama i za pojedine vrste nepokretnosti biti čak i manji.

Nekretnine 0 Comments

Prodaje se grad na Tasmaniji za 7,5 miliona evra

Prodaja celog grada na Tasmaniji privukla je veliko interesovanje potencijalnih kupaca širom sveta, pišu australski mediji.

Najvažnije vesti 0 Comments

Oglašena prodaja dela imovine ATP Vojvodine

Generalni direktor preduzeća ATP Vojvodina oglasio je, na osnovu izmenjenog plana reorganizacije, prodaju nepokretne imovine tog preduzeća javnim nadmetanjem.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply