Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je javno nadmetanje za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Reč je o zemljištu uz Kej oslobođenja u Gradskoj opštini Zemun, površine 600 metara kvadratnih, planiranom za sportske komplekse.

Kako je navedeno, sportski kompleks može sadržati otvorene terene i zatvorene objekte, a osim obaveznog sportskog sadržaja, moguća je i izgradnja hotela, trgovinskih i ugostiteljskih objekata, kao i javnih službi, koji moraju biti u skladu sa sportskom namenom kompleksa.

Početna cena zemljišta iznosi oko 13 miliona dinara.

Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije najkasnije do 10. jula 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati narednog dana od 12 časova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Aerodrom Nikola Tesla daje u zakup kancelarije za špediterske kompanije
Next Saudijska Arabija ukinula Qatar Airways-u dozvolu za rad

You might also like

Nekretnine 0 Comments

Broj transakcija na italijanskom tržištu nekretnina u 2016. premašio 1 milion, prvi put u 5 godina

Broj transakcija na italijanskom tržištu nekretnina je više nego udvostručen u 2016. godini, pokazali su podaci vladine agencije, Italian Revenue Agency.

Nekretnine 0 Comments

Treća prodaja imovine kompanije Rivex iz Kragujevca

Stečajni upravnik preduzeća Rivex d.o.o. oglasio je treću prodaju građevinskog zemljišta u Kragujevcu, putem javnog nadmetanja.

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Bački Petrovac: Opštinski stanovi i druge nepokretnosti idu na licitaciju

Opštinsko veće Bačkog Petrovca, Komisija za davanje u zakup u javnoj svojini opštine, raspisalo je oglas za prodaju nepokretnosti iz svojine opštine Bački Petrovac putem licitacije koja će se održati

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply