Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Na prodaju zemljište za izgradnju sportskog kompleksa u Zemunu

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je javno nadmetanje za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada.

Reč je o zemljištu uz Kej oslobođenja u Gradskoj opštini Zemun, površine 600 metara kvadratnih, planiranom za sportske komplekse.

Kako je navedeno, sportski kompleks može sadržati otvorene terene i zatvorene objekte, a osim obaveznog sportskog sadržaja, moguća je i izgradnja hotela, trgovinskih i ugostiteljskih objekata, kao i javnih službi, koji moraju biti u skladu sa sportskom namenom kompleksa.

Početna cena zemljišta iznosi oko 13 miliona dinara.

Prijave se dostavljaju na adresu Direkcije najkasnije do 10. jula 2017. godine do 15:30 časova, dok će se javno nadmetanje održati narednog dana od 12 časova.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija
Previous Aerodrom Nikola Tesla daje u zakup kancelarije za špediterske kompanije
Next Saudijska Arabija ukinula Qatar Airways-u dozvolu za rad

You might also like

Rezidencijalne nekretnine 0 Comments

Kini nedostaje 800 miliona kvadrata stambenog prostora godišnje

Kina treba svake godine da izgradi 800 miliona stambenih kvadrata (površina Singapura) kako bi do 2030. zadovoljila potražnju, objavila je u ponedeljak agencija Fitch.

Rezidencijalne nekretnine 1Comments

Holandija: Prosečna cena najma stana u Amsterdamu premašila 2.000 evra mesečno

U glavnom i najvećem gradu Holandije postalo je nemoguće iznajmiti stan svima čiji su prihodi manji od 35.000 evra godišnje.

Nekretnine 0 Comments

Tedeschi gradi poslovnu zgradu u centru Zagreba

Na prostoru zgrade Croatia Lloyd u Ulici grada Vukovara u Zagrebu uskoro bi mogla da nikne nova poslovna zgrada s osam spratova, a glavni investitor poslovnog nebodera navodno bi trebala

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply