Skupština Alfa Plama odobrila dividendu od 1.000 dinara

Skupština Alfa Plama odobrila dividendu od 1.000 dinara

Skupština akcionara vranjskog Alfa Plama (ALFA), održana 29. maja, odobrila je sve predložene odluke na dnevnom redu, uključujući i predlog o raspodeli dobiti.

Kao i proteklih nekoliko godina, akcionarima će iz prošlogodišnje dobiti na ime dividende pripasti iznos od 1.000 dinara po akciji odnosno ukupno 157,3 miliona dinara. Po poslednjoj ceni od 35.500 dinara ova hartija nosi dividendni prinos od 2,8 %. Kao dan dividende utvrđen je dan skupštine, 29. maj, a isplata dividende će biti izvršena do kraja tekućeg meseca.

Izvor: GdeInvestirati/Wisebroker
Previous Nove pogodnosti za investitore u Beogradu
Next Izdaje se u zakup poslovni prostor na SPENS-u

You might also like

Kompanije 0 Comments

Wizz Air sa niškog aerodroma do Minhena i Ajndhovena

Mađarska low cost avio kompanija Wizz Air saopštila je da od 1. avgusta uvodi dve nove linije sa niškog aerodroma – za Minhen i Ajndhoven.

Kompanije 0 Comments

Spojili se američki IHS i britanski Markit

Procenjena tržišna vrednost nove analitičke kompanije koja prikuplja informacije od glavnih trgovaca obveznicama je 13 milijardi dolara, a sedište će biti u Londonu zbog čega će kompanija plaćati manji porez.

Kompanije 0 Comments

Potpis na koncesiju Aerodroma u martu 2018. godine

Na jesen će se znati ko će biti koncesionar Aerodroma “Nikola Tesla” (AERO), i to bi ugovorima trebalo da se zaokruži do marta 2018, rekla je potpredsednica vlade i ministarka

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply