Skupština Alfa Plama odobrila dividendu od 1.000 dinara

Skupština Alfa Plama odobrila dividendu od 1.000 dinara

Skupština akcionara vranjskog Alfa Plama (ALFA), održana 29. maja, odobrila je sve predložene odluke na dnevnom redu, uključujući i predlog o raspodeli dobiti.

Kao i proteklih nekoliko godina, akcionarima će iz prošlogodišnje dobiti na ime dividende pripasti iznos od 1.000 dinara po akciji odnosno ukupno 157,3 miliona dinara. Po poslednjoj ceni od 35.500 dinara ova hartija nosi dividendni prinos od 2,8 %. Kao dan dividende utvrđen je dan skupštine, 29. maj, a isplata dividende će biti izvršena do kraja tekućeg meseca.

Izvor: GdeInvestirati/Wisebroker
Previous Nove pogodnosti za investitore u Beogradu
Next Izdaje se u zakup poslovni prostor na SPENS-u

You might also like

Najvažnije vesti 0 Comments

Agrokor prodaje Merkator zbog prezaduženosti?

Agrokor prodaje trgovački lanac Merkator, koji je u njegovom vlasništvu od 2014., a u pitanju je projekat monetizacije, piše slovenački siol.net.

Preduzetništvo 0 Comments

Eksperti: Na tržištu će opstati samo kompanije koje se prilagode trenutnoj tehnološkoj revoluciji

Ulaganja firmi su pre četiri decenije bila najviše u materijalna sredstva, izgradnju objekata i proizvodnju, dok danas, najveće kompanije ulažu 87 odsto svojih sredstava u informacije i digitalizaciju, istaknuto je

Prehrambena industrija 1Comments

Kakve promene donosi Toennies, osim zaoštravanja konkurencije?

Dolazak nemačkog Tönniesa na srpsko tržište pokrenulo je razne špekulacije u poslovnim krugovima. Da li će doneti dolazak jedne poznate nemačke kompanije, osim zaoštravanja unutrašnje konkurencije?

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply