Kompanija Kutko kupila najstariju zgradu u Pančevu i Trgoproduktovu Hladnjaču

Kompanija Kutko kupila najstariju zgradu u Pančevu i Trgoproduktovu Hladnjaču

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika potvrdila je da je u aprilu 2017. godine Trgoprodukt u stečaju prodao dva poslovna prostora.

“Poslednja prodaja je bila u aprilu 2017. kada je kupcu Kutko iz Pančeva prodat kompleks magacinskih objekata Hladnjača na Novoseljanskom putu za iznos 50 miliona dinara. Kutko je istovremeno kupio i objekat Magacin Provijant u Pančevu za iznos 3 miliona dinara“, saopštila je Agencija.

Provijant magacin koji se nalazi u Mučeničkoj ulici i graniči sa Gimnazijom Uroš Predić, jedna je od najstarijih zgrada u Pančevu, navodi portal 013 info. Prilikom ranijih neuspešnih prodaja, vrednost ovog ruiniranog spomenika kulture je bila procenjivana na šest miliona dinara.

Kompleks objekata Hladnjača na Novoseljanskom putu, odmah posle srednje poljoprivredne škole i Instituta Tamiš, prilikom ranijih neuspešnih prodaja bio je procenjivan na 365 miliona dinara, pa na 165 miliona dinara, piše 013 info.

Izvor: GdeInvestirati/eKapija, 013info
Previous Investitori iz Slovačke zainteresovani za ulaganja u Srbiji
Next IEA: Globalno tržište nafte blizu uravnoteženja

You might also like

Kompanije 0 Comments

Facebook: Uvodi se nova klasa akcija zbog Marka Zuckenberga

Facebook je, stvoren od strane Marka Zuckerberga, od ideje koja je nastala u sobi studentskog doma u najveću na svetu društvenu mrežu, prešla dug put.

Kompanije 0 Comments

Portugalci žele da ulažu u vetroparkove u Srbiji

Predstojeća zvanična poseta predsednika Srbije Tomislava Nikolića Portugalu dobra je prilika da se unapredi ekonomska saradnja, jer za to postoji veliki prostor, izjavila je savetnica predsednika Srbije za medije Stanislava

Kompanije 0 Comments

Affidea u Srbiji otvorila prvi strani dijagnostički centar

Najveći evropski lanac u oblasti radiološke medicine Affidea iz Amsterdama, koji radi u 14 država Evrope, otvorio je dijagnostički centar u Beogradu, što je ujedno prvi strani dijagnostički centar u

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply